Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La Reina Letícia, objecte de la ploma esmolada de Jaime Peñafiel.

Jaime Peñafiel carrega contra la reina Letícia per la mort d'Érika Ortiz

El cronista reial assegura que la reina és «distant i apàtica»
La Reina Letícia, objecte de la ploma esmolada de Jaime Peñafiel.
La Reina Letícia, objecte de la ploma esmolada de Jaime Peñafiel. | Cedida.

 

És una evidència que Jaime Peñafiel no sent especial devoció per Letícia Ortiz. Des del famós «és una plebea» fins a les últimes declaracions a la seva columna habitual de ‘El Mundo’, el cronista reial sempre ha atacat durament la figura de la reina pel simple fet d’haver nascut en una família sense sang reial. L’article del passat dissabte a l’esmentat rotatiu no va ser una excepció i l’escriptor va tornar a escometre, tot i que per un motiu bastant més delicat.

Jaime Peñafiel, sobre Letícia: «És distant i antipàtica»

El columnista començava el seu atac aferrissat assegurant que, durant el nomenament de Felip VI com a flamant cavaller de l’Ordre de la Garrotera, ningú es va voler apropar a Letícia, incloent-hi figures tan il·lustres com Màxima d’Holanda o Kate Middleton. Assegura el cronista que l’única que va establir contacte amb la monarca va ser Camila Parker, i és que les dues van patir un divorci.

Peñafiel mostra la seva teoria sobre la mala relació entre Letícia i els altres dirigents: «La nostra consort reial sembla mirar als seus companys per sobre l’esquena. Li sobra ‘encorsetament’ i li falta espontaneïtat. Aquests dos defectes la fan distant i antipàtica».

Els reis d'Espanya, amb la reina d'Anglaterra.
Els reis d'Espanya, amb la reina d'Anglaterra. | EFE.

 

Relaciona el comportament de Letícia amb el suïcidi d’Erika Ortiz

Tot semblaria d’allò més normal en una columna típica de Jaime Peñafiel, però els últims paràgrafs tracten un tema bastant més delicat de la vida de Letícia Ortiz. Després d’introduir la figura d’Érika Ortiz Rocasolano, germana petita de la reina que es va suïcidar als 31 anys, el columnista insinua que la seva mort podria tenir quelcom a veure amb el comportament de Letícia.

Peñafiel destaca comentaris de familiars propers a Érika, com el que va fer la seva filla Carla al seu perfil d’Instagram: «De vegades penso en què et van fer. Sé que no t’agrada veure’m trista però de vegades no puc». D’altra banda, ressalta unes suposades declaracions d’Érika, qui hauria confessat al seu cosí David Rocasolano el següent: «La situació se n’està anant de mare. M’han deixat sola, David, em sento sola».

Segons Peñafiel, la tristesa d’Érika tindria molt a veure amb «les típiques trucades histèriques i controladores de Letícia. I Érika no hauria estat capaç, com sempre, d’engegar-la a la merda». Sens dubte, unes duríssimes paraules.

 

També pots llegir...