Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pilar Rubio i Sergio Ramos

Una treballadora de la boda de Rubio i Ramos: «Ens van tractar com gossos»

Ha assegurat a ‘Sálvame’ que no els van deixar menjar res fins a altes hores de la matinada i que els van donar les restes dels convidats
Una treballadora de la boda de Pilar Rubio i Sergio Ramos es queixa de les condicions en les quals van estar
Una treballadora de la boda de Pilar Rubio i Sergio Ramos es queixa de les condicions en les quals van estar | CatalunyaDiari.cat

La boda de Pilar Rubio i Sergio Ramos encara és notícia. Ara per les declaracions d’una de les treballadores de l’enllaç, tot i que haurien signat un contracte de confidencialitat amb una multa de 100.000 euros si filtren alguna mena d’informació als mitjans de comunicació. Tanmateix, segons ha pogut saber ‘Sálvame’, «els haurien tractat com gossos».

Sense vestuaris i sense les condicions pactades

Dissabte passat es va dur a terme l’enllaç del futbolista i la col·laboradora de ‘El Hormiguero’. Una boda que va ser com un somni ple de sorpreses, tot i que no opinen el mateix els treballadors de la finca. Els empleats van haver de firmar un contracte molt estricte que els impedeix filtrar informacions de l’enllaç, però ‘Sálvame’ ha aconseguit contactar amb una d’elles, fent que sortís a la llum la mala experiència que han patit.

Pilar Rubio i Sergio Ramos
Va ser una boda d'ensomni, però no per als treballadors | Instagram

«L’equip de treball, fatal. Van pagar 10 euros l’hora», ha explicat. A més a més, els treballadors no tenien cap vestuari on canviar-se homes i dones per separat: «Estàvem allà tots despullats, una vergonya». Però això no és tot, segons ha explicat la dona, els havien promès diversos punts que finalment no van complir: «Com que els portarien fins allà en uns vehicles. Però al final vam haver de buscar-nos la vida. Per tornar, el mateix».

Els tractaven «com gossos» i els van donar les sobres per sopar

A més, l’empleada també ha assegurat a ‘Sálvame’ que  el maître la va tractar «com si fos un gos», no deixaven que «parlessin ni riguessin», els «cridaven» i, tot i començar a treballar a les dues de la tarda, no els van deixar menjar res fins a altes hores de la matinada: «Quan ja ens van donar a menjar eren les 3 de la matinada i eren les restes dels convidats». Però, el pitjor és que encara no han cobrat i no ho faran fins a la setmana vinent: «Ja veurem quan ingressin què és el que ingressen perquè ja m’espero qualsevol cosa».

Tanmateix, la treballadora també ha excusat la parella i els convidats a la boda. Ha explicat que Pilar Rubio i Sergio Ramos no gestionaven res i no tindrien constància dels abusos patits per part dels empleats: «Si els convidats o els mateixos que es van casar ho sabessin, no crec que ho haguessin permès».

També et pot interessar...