Pilar Rubio fa les primeres declaracions després de la seva boda

El matrimoni ha volgut donar senyals de vida i agrair i recordar un dels dies més feliços de les seves vides
La parella ha compartit fotografies del dia de la boda | Instagram

 

Pilar Rubio i Sergio Ramos sembla que ja s'han pogut despertar del somni que van viure dissabte passat amb la seva espectacular i sorprenent boda. Després que hores després del casament comencessin a sortir a la llum detalls sobre l'organització i les sorpreses, ara han estat els mateixos protagonistes els qui han volgut donar senyals de vida i agrair i recordar un dels dies més feliços de les seves vides.

 

En aquest cas, la primera a fer una publicació a través del seu perfil d'Instagram va ser la mateixa Pilar Rubio, segons explica 'La Coctelera'.

 

 

Uns missatges sincers i plens d'amor

En aquest sentit, Rubio va compartir una fotografia en què li està fent un petó al seu ja marit, i un text ple de sentiment que deia el següent: «Volem compartir amb vosaltres un dels dies més feliços de les nostres vides, en què el nostre somni es va fer realitat. Gràcies a tots per acompanyar-nos i pel suport que cada dia ens doneu».

 

Les respostes a aquest sincer missatge no van trigar a arribar i van ser diversos els personatges coneguts els qui van voler felicitar a la parella. Entre alguns dels missatges destaquen els escrits per Melissa Jiménez, Chenoa, Máxim Huerta, Nuria Roca, Jorge Marron o Marta Hazas, entre altres.

Pilar Rubio i Sergio Ramos van viure una boda de somni | Instagram

 

 

Per la seva banda, Sergio Ramos no es va quedar enrere i també va voler demostrar al seu perfil d'Instagram l'amor que té per la seva dona amb les mateixes fotografies i el mateix missatge. Finalment, destaca una frase que Rubio va voler escriure i que demostra que la parella està plenament enamorada.

 

«Records d'un dia, d'una vida, d'un amor. TQ @sergioramos», va confessar. El seu ja marit també va voler respondre amb un «t'estimo» i va segellar així una història d'amor que, sense cap mena de dubte, no ha fet més que començar.

 

 

També et poden interessar...