EN DIRECTE

🦠 L'última hora del coronavirus a Catalunya i Espanya

Álex Lequio torna a ingressar a l'hospital i diu que «no és res greu»

El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio es va haver de perdre un acte benèfic que la seva mateixa empresa havia organitzat
Álex Lequio es va mostrar trist en un missatge a les xarxes socials | CatalunyaDiari.cat

 

Álex Lequio, el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, ha tornat a ingressar a l'hospital. En aquest cas, però, ell mateix ha explicat a través de les xarxes socials que només es tracta d'una revisió rutinària i que no és res greu. El missatge del jove, que fa ja alguns mesos va arribar dels Estats Units després de recuperar-se d'un càncer, ha estat ple de sentiment i tristor.

 

I és que, tot i que segons explica la seva visita als hospitals estan carregades d'optimisme, en aquesta ocasió no ha estat així perquè es va haver de perdre un acte benèfic que la seva mateixa empresa havia organitzat.

 

 

Un missatge carregat de sinceritat

En aquest sentit, Lequio explicava el següent: «Acostumo a ser la personificació de l'alegria amb potes quan em toca visita espontània a la llar de les bates blanques i màquines que no callen, però avui em dona especial tristor perquè he col·laborat amb @polarmarketingroup en la meravellosa organització d'un esdeveniment benèfic, la cinquena col·lecció de beauty art que organitza la clínica @smylife_es amb la #FundacionPadreAngel, i no podré anar».

 

Davant aquesta allau de sinceritat, Lequio va seguir escrivint que «sabeu que sóc molt poc dramàtic quan els contratemps únicament m'afecten a mi, però en aquesta ocasió em fa molta pena no poder estar donant suport físicament perquè l'esdeveniment va d'ajudar a les altres persones. No és res greu i la meva família està amb mi, però em fa pena i ja sabeu que qualsevol ensurt, quan estàs a la zona de risc, és un ensurt molt gran i s'ha de fer veure».

 

Finalment, el jove va sentenciar dient això: «Al novembre organitzarem la subhasta de totes les Venus que han dissenyat els diferents artistes al Museu Thyssen, i allà estaré donant suport a la causa com ja sabeu que faig sempre. Tota la recaptació anirà destinada a la Fundació Pare Àngel. Una salutació a tots els mitjans que m'heu escrit per privat i moltes gràcies per entendre-ho».

 

També et poden interessar...

 

 

Més notícies de la categoria Cor