Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Álex Lequio

Álex Lequio torna a ingressar a l'hospital i diu que «no és res greu»

El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio es va haver de perdre un acte benèfic que la seva mateixa empresa havia organitzat

Álex Lequio
Álex Lequio es va mostrar trist en un missatge a les xarxes socials | CatalunyaDiari.cat

 

Álex Lequio, el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, ha tornat a ingressar a l'hospital. En aquest cas, però, ell mateix ha explicat a través de les xarxes socials que només es tracta d'una revisió rutinària i que no és res greu. El missatge del jove, que fa ja alguns mesos va arribar dels Estats Units després de recuperar-se d'un càncer, ha estat ple de sentiment i tristor.

I és que, tot i que segons explica la seva visita als hospitals estan carregades d'optimisme, en aquesta ocasió no ha estat així perquè es va haver de perdre un acte benèfic que la seva mateixa empresa havia organitzat. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Un missatge carregat de sinceritat

En aquest sentit, Lequio explicava el següent: «Acostumo a ser la personificació de l'alegria amb potes quan em toca visita espontània a la llar de les bates blanques i màquines que no callen, però avui em dona especial tristor  perquè he col·laborat amb @polarmarketingroup en la meravellosa organització d'un esdeveniment benèfic, la cinquena col·lecció de beauty art que organitza la clínica @smylife_es amb la #FundacionPadreAngel, i no podré anar».

Davant aquesta allau de sinceritat, Lequio va seguir escrivint que «sabeu que sóc molt poc dramàtic quan els contratemps únicament m'afecten a mi, però en aquesta ocasió em fa molta pena no poder estar donant suport físicament perquè l'esdeveniment va d'ajudar a les altres persones. No és res greu i la meva família està amb mi, però em fa pena i ja sabeu que qualsevol ensurt, quan estàs a la zona de risc, és un ensurt molt gran i s'ha de fer veure».

Finalment, el jove va sentenciar dient això: «Al novembre organitzarem la subhasta de totes les Venus que han dissenyat els diferents artistes al Museu Thyssen, i allà estaré donant suport a la causa com ja sabeu que faig sempre. Tota la recaptació anirà destinada a la Fundació Pare Àngel. Una salutació a tots els mitjans que m'heu escrit per privat i moltes gràcies per entendre-ho».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suelo ser la personificación de la alegría con patas cuando toca visita espontánea al hogar de las batas-blancas y maquinitas-que-no-se-callan pero hoy me da especial tristeza porque he colaborado con @polarmarketingroup en la maravillosa organización de un evento benéfico sin igual - la quinta colección de beauty art que organiza la clinica @smylife_es con la #FundacionPadreAngel - y no voy a poder ir ?. Sabéis que soy muy poco dramático cuando los contratiempos únicamente me conciernen a mi pero en esta ocasión me da mucha pena no poder estar apoyando físicamente porque el evento va de ayudar a otras personas. No es nada grave y mi familia está conmigo, pero me da pena y ya sabéis que cualquier susto cuando estás en la ‘zona de riesgo,’ es un sustazo y hay que hacérselo ver. En Noviembre organizaremos la subasta de todas las Venus que han diseñado los diferentes artistas en el #museothyssen y allí estaré apoyando la causa como ya sabéis que hago siempre. Toda la recaudación irá destinada a la #fundacionpadreangel . Un saludo a tod@s los medios que me habéis escrito por privado y muchas gracias por entenderlo.

Una publicación compartida por Me Dicen Aless (@alessandrolequiojr) el

També et poden interessar...