ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

Ana Obregón envia un missatge d'orgull al seu fill Álex Lequio

«Junts som invencibles contra tot i contra tots. T'estimo»
Ana Obregón i Álex Lequio celebren l'aniversari de l'actriu | INSTAGRAM

 

Amb motiu del Dia de la Mare, Álex Lequio, fill d’Alessandro Lequio i Ana Obregón, aprofitava l'avinentesa per felicitar aquest dia tan especial a la seva mare mitjançant una dedicatòria a Instagram d’allò més tendre, en la qual alabava el seu paper de mare qualificant-la d’heroïna amb superpoders.

 

Cal recordar que el 2018 ha estat un any molt difícil per Álex, que va sofrir un càncer del qual per sort, ja està recuperat. La seva mare Ana va ser el pilar més important en què es va recolzar per superar la situació, ajudant-lo i acompanyant-lo en aquest periple i fent tot el possible i més per a la recuperació del seu fill; a causa del diagnòstic, Ana Obregón va decidir deixar-ho tot aquí a Espanya i interrompre tots els seus projectes professionals, per traslladar-se amb ell a Nova York i seguir un tractament de 6 mesos de durada que finalment va donar els seus fruits.

 

 

Ana Obregón li contesta

D’aquesta manera, i afalagada pel missatge del seu fill a les xarxes, Ana Obregón responia la seva dedicatòria: «Els superpoders me’ls dones tu cada dia. I saps que junts som invencibles contra tot i contra tots. T’estimo». L'actriu també decidia fer una reflexió sobre el paper com a mare i el que significa per a ella, publicant una imatge a Instagram d’ella i el seu fill quan era petit, on apareix pujat a la seva esquena.

 

 

Amb aquesta imatge, la presentadora escrivia unes línies on recalcava que el seu fill li havia donat una lliçó de vida, a més de comentar que el paper de mare era el més important que havia fet a la vida. Així ho va reafirmar  quan va connectar amb ‘El programa d’Ana Rosa’, aprofitant la presentació d’una marca estètica. Allí, Ana Rosa Quintana la va felicitar per ser una mare 10 i per la seva serenitat i ànim, que ha mantingut en tot moment des que se sabés el diagnòstic del seu fill.

 

Però les paraules més emotives van venir per part del pare del seu fill, Alessandro Lequio, que és col·laborador habitual del programa, i que li va dir: «Totes les mares fan el millor pels seus fills, però tu a més, ets de les que ho aconsegueixes», va dir Alessandro, provocant que l’actriu s’emocionés.