Gustavo González a 'Sálvame'

Gustavo González parla sobre la seva absència a la boda de Belén Esteban

La col·laboradora de 'Sálvame' no li ha perdonat que filtrés una informació sobre una suposada mala relació amb la família de Miguel

Belén Esteban encara ja les darreres hores abans del seu casament amb Miguel.  Aquest dissabte 22 de juny, la col·laboradora més popular de 'Sálvame', contraurà matrimoni amb qui és la seva parella des de fa ja alguns anys.

Abans de poder comentar el vestit de la núvia o el menú del restaurant, des de 'Sálvame' han començat a escalfar motors amb els convidats a l'enllaç. Cal recordar que gairebé tots els companys de programa de l'Esteban estan convidats a la boda. Tots excepte un: el paparazzi Gustavo González.

En un primer moment sí que va ser un dels convidats

Aquesta absència va ser el tema a tractar durant gran part de les tardes d'aquesta setmana. Tot i que en un primer moment sembla que s'hagi creat certa tensió i polèmica arran de la no assistència de González a la boda de l'Esteban, el cert és que el paparazzi s'ho ha pres amb total normalitat  i, fins i tot, ha assegurat que encara que l'hagués convidat, no hauria assistit.

«Va haver-hi un temps en el qual vaig estar convidat, però han anat sorgint diferències entre Belén i jo i ja està. Respecto la seva decisió. Les coses s'han de fer de cor i si no li surt del cor convidar-me... El que sí que és cert és que, encara que m'hagués convidat, jo no aniria perquè estaria de més, estaria incòmode». Tanmateix, González va dir que: «No em fa gens de pena perdre-me-la. Li tinc molt afecte a Belén, el que passa és que jo crec que estaria de més. Hi ha gent que estarà allà i que no estaria bé al meu costat. Llavors, el millor és que el que decideix Belén».

La possible raó de la seva absència al casament

L'aigua clara de per què finalment l'Esteban ha decidit no convidar al seu company no hi és, tot i que tot apunta al fet que ella no li ha perdonat que filtrés una falsa informació sobre una suposada mala relació amb la família de Miguel. A més a més, per tots els companys és sabut que l'Esteban tampoc manté una bona relació amb la parella de González, Maria Lapiedra. Després d'aquest aldarull i hores abans del casament, el paparazzi haurà de conformar-se a veure la festa per la televisió.

Gustavo González a 'Sálvame'
Gustavo va explicar que tampoc hagués anat al casament | Telecinco

 

També et poden interessar...