María Patiño i Jorge Javier presentaran els seus respectius programes

Telecinco es prepara per cobrir la boda de Belén Esteban

Jorge Javier Vázquez presentarà un especial de 'Sábado Deluxe' i María Patiño estarà al capdavant de 'Socialité' el mateix dia de l'enllaç

La boda de Belén Esteban és aquest dissabte vinent i Telecinco es prepara per cobrir i informar com es mereix sobre l’enllaç matrimonial de la ‘princesa del poble’. Amb l’esdeveniment de l’any ja a tocar, els programes de Telecinco es freguen les mans i comencen a preparar-se per realitzar una marató informativa de la qual consideren és la boda de l’any.

 

Mentre Belén Esteban s’ha demanat una setmana de permís per ultimar tots els preparatius del casament, Telecinco també està preparant-ho tot perquè no quedi res sense saber-se d’aquesta boda i que cap programa s’escapi de donar informació sucosa sobre el dia més esperat.

 

A més a més, un dels enigmes és saber qui presentarà programes tan emblemàtics com ‘Socialité’ i ‘Sábado Deluxe’ si els presentadors María Patiño i Jorge Javier estaran a la boda. Doncs bé, Telecinco no deixa res a l’atzar, i és que María Patiño presentarà ‘Socialité’ com sempre i donarà tots els detalls dels moments abans del casament de la princesa del poble, i tot just acabi el programa,  se n’anirà directe cap al lloc de l'enllaç per poder presenciar la cerimònia.

 

Jorge Javier Vázquez presentarà 'Sábado Deluxe'
Jorge Javier Vázquez presentarà 'Sábado Deluxe' | TELECINCO

 

Durant la tarda, serà Emma Garcia amb ‘Viva la vida’ l’encarregada d’explicar tots els detalls  de la boda que es vagin succeint durant la jornada, tot i que el programa no estarà dirigit per Raúl Prieto, ja que aquest exercirà de padrí del casament de Belén.

 

I durant la nit, qui serà l’encarregat de presentar ‘Sábado Deluxe’? Doncs el mateix Jorge Javier Vázquez, que es desplaçarà des de l’emplaçament de la cerimònia fins al plató de Telecinco per explicar tots els detalls de primera mà que no s’hagin pogut veure de l’esperat enllaç. Amb ell no estaran els col·laboradors habituals del programa que es trobaran a la boda, així que seran substituïts per altres que no hauran estat convidats al casament de Belén, dels quals encara no en sabem els noms.

 

També et pot interessar...