Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Matamoros i Belén Esteban

Kiko Matamoros revela els problemes que Belén Esteban té amb Hisenda

Companys de programa van assegurar que en aquests moments el que estava dient el col·laborador no era cert
Kiko Matamoros i Belén Esteban
Belén Esteban no estava present en el plató en el moment de les declaracions de Matamoros | CatalunyaDiari.cat

 

Kiko Matamoros no té prou amb els seus problemes de separació amb Makoke i fiscals que, a més a més, ara s'ha obert un altre front: Belén Esteban.  El col·laborador de 'Sálvame' va encendre la flama de la polèmica aquesta setmana durant una intervenció en la seva nova secció del programa 'El club de l'espectador'.

L'ex de Makoke es va mostrar fart que companys com l'Esteban, amb la qual no tenen una bona relació, parlin sobre els seus deutes amb Hisenda. Per aquest motiu, el madrileny no es va poder aguantar més i va tirar de la manta que va desvetllar un problema de l'ex de Jesulín que, fins ara, no s'havia sabut.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

El dard enverinat de Matamoros

Tal com explica 'La Coctelera', Matamoros va encendre la flama tot dient que l'Esteban «no és la persona més adequada per reivindicar res a ningú respecte a les seves obligacions fiscals». Tot i que després de dir la bomba Matamoros no volia donar més detalls, aquesta afirmació no va deixar indiferent a ningú i van ser la resta de companys del programa els qui van exigir a Matamoros que expliqués el que havia dit.

En aquest sentit, sense gaires esforços per contenir-se, Matamoros va dir que: «Ara mateix no té deutes perquè li van fer tres inspeccions i va haver de pagar 700.000 euros. No perquè hagi volgut pagar, perquè l'han enxampat. Quan la va agafar Toño Sanchís, no havia fet ni una declaració de la renda». Tanmateix, Matamoros va continuar dient que «si ha hagut de vendre la seva casa, és perquè l'han enxampat amb el carret del gelat, no perquè hagi volgut anar ella a l'Agència Tributària».

Kiko Matamoros a 'Sálvame'
Kiko Matamoros té la secció 'El club de l'espectador' | Telecinco

 

Els companys van defendre a Belén

Davant aquestes acusacions, companys com Belén Rodríguez no van dubtar en sortir en defensa de l'Esteban i va assegurar que en aquests moments el que estava dient Matamoros no era cert.  D'igual forma, davant la insistència del col·laborador, altres dels seus companys van recriminar-li els seus comentaris a un Matamoros que, almenys durant estona, va evadir parlar dels seus problemes personals.

La col·laboradora de 'Sálvame' Belén Rodríguez
Belén Rodríguez va sortir en defensa de la seva companya i amiga de programa | Telecinco

 

També et poden interessar...

  • Raquel Bollo i Anabel Pantoja no van assistir al comiat de soltera de l'Esteban