Les normes que han de complir els convidats de la boda de Pilar Rubio i Sergio Ramos

La parella ha prohibit l'ús dels telèfons mòbils i ha limitat l'edat dels assistents a la festa posterior
Pilar Rubio i Sergio Ramos es casen el pròxim 15 de juny a la Catedral de Sevilla
Pilar Rubio i Sergio Ramos es casen el pròxim 15 de juny a la Catedral de Sevilla | Gtres

 

Quan queden molt pocs dies pel casament de Pilar Rubio i Sergio Ramos, que tindrà lloc el pròxim 15 de juny, a la Catedral de Sevilla, la parella ja compta els dies que queden per viure un dels moments més importants de les seves vides. I perquè aquell dia sigui especial, i els convidats també puguin gaudir amb total privacitat, l'actriu i presentadora i el futbolista, han decidit establir una sèrie de normes, segons informa 'La Otra Crónica', que els assistents hauran de complir.

 

Per donar a conèixer aquestes pautes, Rubio i Ramos han enviat a tots els seus convidats una capsa negra amb un llibre, on es poden llegir les instruccions que els convidats hauran de respectar i algunes imatges dels llocs més importants de Sevilla.

 

No hi haurà telèfons mòbils

Com ja van anunciar en la seva entrevista al programa 'El Hormiguero', la primera norma que ha posat la parella ha estat prohibir l'ús dels telèfons mòbils durant la boda. I és que la parella no vol que hi hagi cap aparell que pugui gravar res del que estigui passant.

 

Pilar Rubio durant una aparició per sorpresa de Sergio Ramos a 'El Hormiguero'
Pilar Rubio durant una aparició per sorpresa de Sergio Ramos a 'El Hormiguero' | Gtres

 

A més, Pilar i Sergio també han decidit limitar l'edat dels assistents. D'aquesta manera, els nens no podran assistir a la festa, però si que podran ser a la cerimònia religiosa. És el cas per exemple, dels seus tres fills, Sergio, Marco i Alejandro, que seran els encarregats de portar els anells al matrimoni, però no es quedaran a la festa posterior.

 

Per últim, la parella també ha volgut posar unes condicions pel que fa a la manera de vestir dels convidats. En aquest sentit, Rubio i Ramos han prohibit els colors blanc, rosa, vermell, taronja i verd pels vestits de les dones, i els homes hauran d'anar amb jaqué.

 

Concert d'Aerosmith o AC/DC?

La parella creu que els convidats podran gaudir més de la boda amb aquestes normes
La parella creu que els convidats podran gaudir més de la boda amb aquestes normes | CatalunyaDiari.cat

 

Pel que fa a la festa que se celebrarà després de la cerimònia religiosa, es farà a la finca que té el futbolista a Bollullos de la Mitación. En aquesta finca doncs, serà el lloc on es realitzaria el concert d'una banda de rock internacional, com s'ha especulat els darrers mesos. Es tractaria d'Aerosmith o AC/DC, dos grups reconeguts a tot el món i dels quals Pilar Rubio n'és molt fan.

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari