Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Comença el rodatge de 'Merlí: Sapere Aude' pels carrers de Barcelona

La sèrie estarà disponible a 'Movistar +' a finals de l'any 2019 | TV3 l'oferirà un any més tard

'Merlí: Sapere Aude' estarà disponible a 'Netflix' a finals de l'any 2019
'Merlí: Sapere Aude' estarà disponible a 'Netflix' a finals de l'any 2019 | TV3

 

La sèrie de TV3 'Merlí' és una de les produccions més exitoses de la televisió pública de Catalunya dels últims anys. Els alumnes del col·legi Àngel Guimerà, que van enamorar el públic català, ràpidament van ser adorats també pel públic de tot l'estat espanyol, després que 'Atresmedia' comprés els drets de la sèrie per doblar-la al castellà i emetre-la a 'La Sexta' l'any 2016. Però el veritable èxit de la sèrie va arribar quan la gran plataforma nord-americana de continguts en streaming, Netflix, va decidir comprar  també els drets de l'exitosa sèrie, sumant-la a la seva àmplia oferta internacional de continguts. 

Després del gran èxit de les tres temporades i d'un melancòlic final que no va deixar a ningú indiferent, no s'acabaven les bones notícies per Merlí.  I és que 'Movistar +' va decidir apostar per la producció catalana i plantejar un 'spin-off'  en què un dels protagonistes, el Pol Rubio (Carlos Cuevas), continués narrant la seva vida i aventures en una versió més adulta. Així doncs, el passat 20 de maig, 'Movistar +' ja va iniciar el rodatge de l'esperada continuació de la sèrie de TV3, concretament als carrers de Barcelona.

Les localitzacions

El rodatge, que es va iniciar el dia 20 de maig i que té previst prolongar-se durant unes 10 setmanes, finalitzarà aproximadament a finals de juliol d'aquest any. Algunes de les localitzacions on ja s'ha començat a gravar la sèrie i que es troben a la ciutat comtal són la Universitat de Barcelona, el Barri Gòtic, el Raval, la platja de Barcelona i també algun dels carrers més transitats de la ciutat. 

Però ja es coneixen algunes de les localitzacions exactes on s'està rodant l'esperat s''spin-off', i és que, segons informa 'Metrópoli Abierta', la productora participada pel Grup Godó i el Grup Boomerang ha decidit gravar en l'edifici número 32 del carrer Diputació de Barcelona, cosa que va sorprendre molt als veïns de l'immoble. La productora està gravant en l'interior de l'edifici, concretament en el pati interior, en el replà i en el portal del domicili.

Es mantindrà l'essència

La sèrie original es va emetre amb un gran èxit per TV3, en 'prime time', amb quotes de pantalla de més del 22%. Ara, amb l'arribada de 'Merlí: Sapere Aude', la productora i creadors tenen clar que volen mantenir l'essència de les tres temporades de 'Merlí'. La nova producció estarà disponible sota demanda a 'Movistar +' a finals de l'any 2019. TV3 l'oferirà un any més tard.

Aquesta ficció també serà escrita per Hector Lozano  i produïda per Veranda TV, i disposarà del mateix equip creatiu i tècnic de les temporades anteriors, per garantir-ne el segell 'Merlí', que va agradar als seguidors de la sèrie original. Lozano va explicar el motiu pel qual la proposta de 'Movistar +' el va entusiasmar: «Després d'un any sense escriure Merlí, el trobava a faltar. Per això vaig acceptar l'entusiasta proposta de Movistar demanant-me més Merlí».

«La sèrie se centrarà en el desig d'aprendre del Pol Rubio, i en el seu procés maduratiu, amb la universitat com a escenari principal. Tot girarà al voltant del Pol: la família, els nous amics, els nous professors i els nous amors... I també el Bruno, el seu amic incondicional, i fill del Merlí. Perquè els espectadors saben que el Pol i el Bruno acabaran sent parella. Però... com arribaran a consolidar aquest amor?», va explicar Lozano.

També et pot interessar...