Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Les xarxes acusen '¡BOOM!' d'afavorir els 'Lobos'

El programa '¡BOOM!', acusat de tracte de favor als 'Lobos'

Les xarxes socials han criticat durament el programa afirmant que beneficia escandalosament a l'equip

Alguns espectadors afirmen que hi va haver 'tongo' en la ronda classificatòria
Alguns espectadors afirmen que hi va haver 'tongo' en la ronda classificatòria | Antena 3

 

El programa ‘¡BOOM!’ ha estat acusat d’oferir un tracte de favor als concursants més veterans del seu espai: els ‘Lobos’. L’equip format per Erundino, Manu Zapata, Valentín Ferrero, i Alberto Sanfrutos té  acumulats 2,3 milions d’euros i 400 programes, així que ja s’han convertit en uns habituals de les tardes d'Antena 3.

Les crítiques sobre les intencions tèrboles de la cadena però, van començar a planar aquest passat dimarts sobre el programa, i la sospita de ‘tongo’ de seguida es va estendre per les xarxes socials durant la ronda classificatòria. Els ‘Lobos’ s’enfrontaven a un equip de 4 dones anomenat ‘Las Desnortadas’, que els hi treien un avantatge considerable a la prova de la bomba estratègica. 

 

Les xarxes acusen '¡BOOM!' d'afavorir els 'Lobos'
Les xarxes acusen '¡BOOM!' d'afavorir els 'Lobos' | Antena 3

 

Tot i això, els ‘Lobos’ van aconseguir arribar a la bomba classificatòria amb 1.200 euros i les xarxes van esclatar considerant que Juanra Bonet havia llegit més a poc a poc les preguntes de l’equip de ‘Las Desnortadas’, perquè així els quedés menys temps per respondre-les, beneficiant així als ‘Lobos’; per si això no fos suficient, els espectadors també van voler deixar palès que  les preguntes dels ‘Lobos’ eren molt més fàcils de contestar que les de l’equip de les noies.

 

 

També et pot interessar...