Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Amaia va ser convidada a 'La Resistencia'

Amaia visita 'La Resistencia' i protagonitza l'entrevista més surrealista de Broncano

La cantant va fer confessions falses i va dir que els fans d''OT' estan «súper bojos»

Amaia va ser convidada a 'La Resistencia'
Amaia va ser convidada a 'La Resistencia' | Twitter

Si s'ajunten Amaia Romero, David Broncano i 'La Resistencia', pot sortir de tot menys una entrevista seriosa. La cantant, que va ser la darrera convidada del programa de 'Movistar +', va protagonitzar una de les entrevistes més surrealistes de David Broncano, amb confessions falses, preguntes pactades i alguna declaració que no va agradar del tot als seus fans. Tal com va afirmar el mateix Broncano durant l'interrogatori, l'entrevista estava «embarrancada», és a dir, el lent ritme a què avançava no era l'habitual.

Tot i això, l'entrevista va ser igualment objecte de polèmica, sobretot entre els fans de la cantant, després que aquesta els titllés de «súper bojos» quan l'entrevista ja s'estava acabant. A més, l'exconcursant d''Operación Triunfo' i el còmic van voler 'trolejar' els mitjans de comunicació, a través de diverses preguntes i respostes que no tenien cap sentit i eren pactades.  El presentador li va proposar a Amaia fer-li «preguntes falses només per fer 'clickbait'».

Així, Broncano va haver d'intentar reconduir l'entrevista en determinades ocasions, ja que la pamplonesa no responia les seves preguntes. Tot i que l'objectiu principal de la seva entrevista era promocionar el seu nou single, 'El Relámpago', la cantant va afirmar que no sabia «molt bé en realitat a què vinc».  A continuació, després de parlar durant una estona sobre música i cançons favorites, Amaia, entre riures, va declarar que una vegada, cantant, va tornar-li «la vista a un home cec», i que té tanta força als braços que pot «desnucar un bebè» si vol.

Broncano li va fer preguntes pactades a Amaia
Broncano li va fer preguntes pactades a Amaia | Twitter

La pregunta sobre diners i sexe

Finalment, Broncano va decidir elaborar les seves dues preguntes més famoses a la seva convidada que, com sempre, es guarda pel final de l'entrevista. Tot i que tal i com va explicar Amaia, com espectadora  sempre vol «que responguin les dues», la cantant no va respondre amb claredat cap de les opcions. Quan el presentador del programa li va preguntar a Amaia quants diners tenia al compte bancari, la jove de 20 anys va respondre: «Per l'edat que tinc, i pel responsable que sóc, tinc més diners dels que hauria de tenir».  

Pel que fa a la pregunta de «quant de sexe has tingut durant l'últim mes?», Amaia tampoc va voler donar una resposta directa. «Jo, és que és dia 4... encara no he follat...», va afirmar la pamplonesa. Broncano, hàbil, li va repreguntar: «Però i en els últims 30 dies?». La cantant no va voler respondre: «Passo de respondre això, perquè els fans d''OT' estan súper bojos». L'última declaració de la jove va ser la que va causar més rebombori a les xarxes:

També et pot interessar...