Anna Barrachina

L'actriu Anna Barrachina explica com va ser el seu divorci amb José Corbacho

Una de les actrius més emblemàtiques de la sèrie de televisió 'Ventdelplà' ha estat una de les protagonistes de l'últim programa d''Al Cotxe' de TV3

L'última emissió del programa de TV3 'Al Cotxe' va comptar amb dos personatges rellevants de l'esfera pública catalana: el compositor del grup català Mishima, David Carabén, i l'actriu Anna Barrachina, especialment coneguda pels seus papers a 'Cegada de amor' i 'Ventdelplà', on encarnava els personatges d'Estrellita Verdiales i Nuri Soler, respectivament.

L'actriu va adoptar un fill amb José Corbacho

I, si bé és cert que Barrachina és una de les actrius catalanes més emblemàtiques i conegudes per l'audiència de la cadena pública, el cert és que hi ha un capítol de la seva vida que no tothom coneix: la sitgetana va estar casada amb l'humorista José Corbacho.

Però no només això. Durant el temps que es va allargar la seva història d'amor, la parella va prendre una determinació que va marcar les seves vides per sempre, i aquesta és la d'haver adoptat un fill.

«Ens vam separar molt ràpidament»

«Té 15 anys, vaig adoptar-lo a Etiòpia quan tenia 1 any», explica l'actriu, de qui també recalca que «és molt guapo». Amb tot, i malgrat que la decisió va ser molt significativa i va omplir d'orgull els pares de la criatura, també va acabar provocant el divorci de la parella.

I és que, a pesar que en l'actualitat Barrachina explica que «tinc una relació excel·lent amb el Jose», també destaca que «ens vam separar molt ràpidament». «Va ser una fallida molt gran, va ser molt dur. Quatre mesos després d'adoptar el nostre fill, ens vam separar», lamenta la de Sitges.

Una vida d'allò més dura

Anna Barrachina
L'actriu Anna Barrachina explica com va ser el seu divorci amb José Corbacho | TV3

 

El programa, a més, ha servit per conèixer més en profunditat les inquietuds i motivacions de l'actriu. I és que Barrachina va fer patent el següent: «Faig tanta comèdia perquè la meva vida ha sigut un drama, bastant heavy».

En aquest sentit, l'actriu explica que «he perdut dos germans molt joves. Vaig viure el càncer de la meva germana mentre jo era Estrellita Verdiales. He acompanyat a morir la meva família i el teatre m'ha salvat».

Actualment té una bona relació amb José Corbacho

Barrachina també ha volgut aprofitar l'ocasió per destacar la figura de qui fou el seu marit: «El Jose és un pare excel·lent i anem els dos a l'una» comenta, fent patent que la seva relació no podria ser millor.

En relació al moment actual de la seva vida, l'actriu de Sitges afirma que «estic en molt bon moment». A més a més, afegeix això: «A les dones de 50 no ens haurien d'apartar de l'actuació, perquè ens passen coses. L'envelliment d'una dona és molt bonic».