Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isabel Pantoja ha de seguir a 'Supervivientes' per pagar el deute dels dos àtics

Isabel Pantoja, 'obligada' a seguir a l'illa de 'Supervivientes'

La tonadillera haurà d’aguantar tot el que pugui al programa de Telecinco si vol pagar el deute que té amb Hisenda i que afecta les seves propietats
Isabel Pantoja ha de seguir a 'Supervivientes' per pagar el deute dels dos àtics
Isabel Pantoja ha de seguir a 'Supervivientes' per pagar el deute dels dos àtics | TELECINCO

 

Una setmana més, Isabel Pantoja ha expressat el seu desig d’abandonar l’illa de ‘Supervivientes’. Aquesta vegada, la cantant ha assegurat que vol marxar per poder estar amb la seva mare: «Crec que la meva participació aquí ha acabat i que tots els concursants que estan aquí valen moltíssim. Necessito estar a casa meva, amb la meva gent i amb la meva mare. Tinc la sensació que els seus dies em pertanyen i no vull perdre ni un sol dia més sense estar amb ella».

Malgrat tot, casualment és precisament pel bé de la seva mare que Isabel no pot abandonar el programa si el que vol és mantenir una de les propietats on la seva mare està més còmode: el residencial vacacional de La Bamba a Fuengirola. Es tracta de dos àtics annexos, de 95 metres quadrats cadascun i amb els que té una hipoteca amb el banc d’Andalusia que arriba als 400.000 euros.

Isabel no va vendre els àtics de Funegirola
Isabel no va vendre els àtics de Funegirola | TELECINCO

 

La cantant té un embargament d’aquestes dues propietats per un valor de 63.763,43 euros a favor de l’Agència Tributària, i abans d’iniciar la seva aventura al concurs de Telecinco ja va aconseguir un ajornament que li va permetre paralitzar la subhasta dels dos immobles fins que pugui reunir els diners per pagar el deute.

En aquest sentit, l’any 2016, es va saber que Isabel Pantoja va posar en venda aquests dos àtics per poder fer front als seus deutes amb Hisenda, però la venda no es va produir i per això els dos immobles continuen sent propietat de l’empresa que s’encarrega d’administrar els ingressos de les actuacions de la cantant, Pantomar SL.

Isabel visita sovint Fuengirola

La tonadillera, que s’estima molt la costa malaguenya, ha arribat a afirmar que se sent «com a peix a l’aigua en la localitat de Fuengirola». A més, també és el primer lloc on la seva filla Chabelita gaudia d’unes vacances, en les quals anava a la platja acompanyada de la seva àvia i el seu germà Kiko Rivera.

A més, Isabel Pantoja té més motius per no perdre els dos àtics, ja que en aquests va ser on es va instal·lar amb Diego Gómez, una de les parelles més importants en la vida de la cantant.

Isabel Pantoja va viure feliç a Fuengirola amb Diego Gómez
Isabel Pantoja va viure feliç a Fuengirola amb Diego Gómez | Gtres

 

Els habitants de Fuengirola li tenen molta estima a la cantant, és per això que Isabel hi va molt sovint. A més, a Fuengirola és on l’artista va construir el restaurant ‘Cantora’ en uns terrenys municipals cedits per l’alcaldessa d’aquell moment, i que obligava a la cantant a explotar-ho durant 30 anys, però Isabel va incomplir aquell acord i va traspassar el restaurant mitjançant un contracte de lloguer, i curiosament, avui dia l’Ajuntament del municipi no li ha interposat cap reclamació.

També et pot interessar: