Olvido Hormigos se sent identificada amb el tràgic succés d’Iveco

La política va patir un cas molt similar al que va viure Verónica

El cas del vídeo sexual de Verónica, una treballadora de l’empresa Iveco, ha fet la volta món, i per aquest motiu diversos famosos han volgut reflexionar sobre aquest cas i donar la seva versió respecte a la polèmica creada. Aquest fet ha commocionat a tothom perquè la víctima, de 32 anys que ha deixat dos fills de només 4 anys i 9 mesos  respectivament, no va poder suportar la pressió dels seus companys i es va suïcidar.

Davant la manca de proves que haurien assenyalat l’exparella de Verónica, com el responsable de difondre el vídeo eròtic de la jove, tenint com a motiu principal la venjança, ja que ella no volia refer la seva relació sentimental i era feliç amb la seva actual parella, finalment, ha estat posat en llibertat sense càrrecs.

I com succeeix en molts successos d’aquest tipus, sempre hi ha gent que se sent identificada amb el relat de la història. Ha estat el cas d’Olvido Hormigos, qui en ser coneixedora de la tràgica notícia, va recordar tot el que li va tocar viure a ella mateixa fa set anys.

Olvido Hormigos parla sobre el cas de la treballadora d'Iveco   | Cedida

 

Olvido Hormigos se sent identificada

La política va viure, fa aproximadament set anys, un fet molt semblant al de Verónica, ja que es van difondre unes imatges d’ella, on apareixia masturbant-se. En aquells temps però, no existia una llei que regulés aquesta mena de casos, i per aquest motiu es va fer creure que la mateixa Olvido havia enviat les imatges de forma voluntària.

Tot i que va ser insultada i menyspreada pels veïns del seu poble, la política va superar aquella situació amb molta dignitat. A més, conscient del patiment que una situació així pot generar, l’exconcursant de ‘GH VIP’ ha volgut dir la seva respecte al cas de la treballadora d’Iveco: «M’hauria encantat que aquesta noia m’hagués trucat. En aquell moment arribes a creure que ets brossa, sents vergonya per tu i per la teva família i t’arribes a creure els insults que t’escupen».

De fet, Malgrat que avui dia, encara surt molt barat desacreditar a algú d’aquesta manera, entre sis mesos i un any de presó, el cas d’Olvido, va suposar un gran impuls al canvi de llei, fet pel qual Hormigos es mostrava orgullosa tot i que no va arribar a temps pel seu cas: «Estic orgullosa de què gràcies al meu cas es canviés la llei», va assegurar.

També et pot interessar...