María Jiménez continua millorant

L'estat de salut de María Jiménez millora

El fill de la cantant ha informat que la seva mare es troba en estat estable i evoluciona favorablement

Una de les notícies que ha mantingut als mitjans de comunicació molt preocupats durant les últimes setmanes fa referència a l’estat de salut de la cantant María Jiménez, que va ser operada el passat dia 2 de maig d’una obstrucció intestinal i que des d’aleshores ha sofert diverses complicacions que han dut a l’artista a  estar ingressada de gravetat a l’UCI. L’estat de salut de la cantant ha arribat a preocupar seriosament, perquè va haver d’estar entubada amb respiració artificial i el seu pronòstic era greu.

Ara, després d’un mes transcorregut des que l’operessin, el fill de la cantant ha volgut tranquil·litzar tothom, ja que les especulacions sobre la salut de María Jiménez arran del seu trasllat a un hospital de Sevilla feien pensar que havia empitjorat. Tot i que l’artista segueix ingressada a l’UCI, Alejandro ha informat fa unes hores que la seva mare es troba estable i evoluciona favorablement; tot i la millora, el seu trasllat a planta encara no està previst i tampoc se sap quan podrà rebre l’alta i recuperar-se a casa.

 

María Jiménez està demostrant una gran fortalesa
María Jiménez està demostrant una gran fortalesa | INSTAGRAM

 

De moment doncs, tot i les complicacions sorgides,  família i amics comencen a respirar alleujats  en veure que l'artista està superant aquesta situació;  la seva petita millora fa indicar que María Jiménez s’anirà recuperant a poc a poc d’aquest mal tràngol que està travessant i podrà deixar enrere el malson que ha viscut.

 

També et pot interessar...