ÚLTIMA HORA

🚨 Nova euroordre contra Puigdemont

Malú i Albert Rivera podrien aparèixer junts molt aviat

Segons Pilar Eyre, a la parella se la podria veure durant la boda de Manuel Valls aquest setembre
Albert Rivera i Malú podrien aparèixer junt durant la boda de Manuel Valls i Susana Gallardo | Cedida

 

Tot i el gran nombre de rumors sobre la parella formada per Albert Rivera i Malú, encara no hi ha cap foto de la parella junta i per tant falta una prova física d’aquesta unió. Fa temps que s’espera que apareguin junts en algun acte o que un paparazzi pugui fer-se amb l’apreciada foto, però de moment res de res.

 

 

Pilar Eyre ha parlat a la seva columna de ‘Lecturas’ de quan serà el moment en què finalment es pugui veure al polític i la cantant junts: durant la boda de Manuel Valls i Susana Gallardo al mes de setembre. Segons informa la periodista, la parella estaria convidada a l’acte i, en cas de continuar junts, haurien d’aparèixer en públic com a parella formal.

 

L’actuació que Malú havia de realitzar a Sitges era, també, un lloc perfecte per poder veure a la parella unida però, finalment, el concert ha estat cancel·lat per problemes de salut de la cantant. Recentment va informar els seus seguidors que es veia obligada a cancel·lar tots els concerts de la seva gira perquè haurà de ser operada d’un trencament de lligaments al turmell.

 

 

Malú creu que no la contractaran si revela la seva relació

Des que la revista ‘Semana’ va treure a la llum la relació entre el polític català i la cantant, han estat molts els qui han volgut dir-hi la seva revelant tota mena de detalls sobre l’idil·li. Malú, però, se n’ha mantingut sempre al marge per evitar possibles represàlies.

 

Malú, segons la mateixa ‘Semana’, demana màxima discreció a Albert Rivera i és ella la responsable del gran secretisme existent en relació a la parella. La cantant, fins i tot, estaria esperant que «es formin els nous governs als ajuntaments» per a fer oficial la relació d’una vegada per totes.

 

Segons una font molt propera a l’artista, creuen que tot es deu a una qüestió de contractació: «Tot i ser una estrella consagrada, amb seguretat hi haurà ajuntaments que descartaran contractar-la per ser la parella del líder d’un altre partit. No en tinguin cap dubte».

 

També et pot interessar...

 

Comentaris