Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban va celebrar un comiat de soltera amb les seves companyes

Una infiltrada al comiat de soltera de Belén Esteban en revela detalls

'Sálvame' busca qui és la convidada que se n'ha anat de la llengua
Belén Esteban va celebrar un comiat de soltera amb les seves companyes
Belén Esteban va celebrar un comiat de soltera amb les seves companyes | INSTAGRAM

 

Amb motiu de la imminent boda que celebrarà Belén Esteban amb la seva parella el pròxim 22 de juny, les seves amigues de ‘Sálvame’ van voler preparar-li el passat diumenge un comiat de soltera. En un cèntric hotel de Madrid, es van donar cita les seves companyes de programa i col·laboradores de ‘Sálvame’  Mila Ximénez, Paz Padilla, Terelu Campos, María Patiño, Gema López, Laura Fa, Lydia Lozano i Belén Rodríguez, així com les presentadores Paz Padilla i Carlota Corredera i algunes redactores i integrants de l’equip tècnic del programa.

En teoria, hi havia un pacte de guardar el secret de tot el que succeís a la citada festa, però finalment hi ha hagut  una infiltrada que ha acabat revelant informacions i detalls de la celebració, de tal manera que aquestes informacions han acabat apareixent en una revista, la qual cosa no ha agradat gens a Belén Esteban, que s’ha mostrat manifestament enfadada amb les seves convidades.

 

Els detalls de la festa, al descobert

Alguns detalls que han sortit a la llum són per exemple qui la va organitzar, que va ser Carlota Corredera; també s’ha sabut que cadascuna va pagar 100 euros pel comiat de soltera  i que va ser celebrada en una suite de l’Hotel Las Letras, situat a la Gran Vía de Madrid.

 

A més a més, s’ha sabut fins i tot la composició del càtering que els van servir, que constava de croquetes, llagostins, hamburgueses, amanides i brownie. Per si això no fos poc, també s’ha revelat la durada de la festa, que va ser de 12 hores, i que després, totes les noies van anar-se’n a sopar juntes a un restaurant d’Alberto Chicote.

Davant de totes aquestes filtracions, el mosqueig de Belén és considerable i a ‘Sálvame’ ja estan fent investigacions de qui pot haver sigut el que ha revelat totes aquestes informacions.  Les sospitoses no són només les convidades al comiat sinó també les integrants d’un grup de Whatsapp que es va crear amb el propòsit d’organitzar la festa i del qual van entrar i sortir moltes persones que finalment no van assistir a l’esdeveniment, entre les quals es troben, per exemple, Raquel Bollo i Anabel Pantoja.

 

A 'Sálvame' busquen la infiltrada del comiat
A 'Sálvame' busquen la infiltrada del comiat | TELECINCO

 

Així doncs, amb la sospita sobrevolant els caps de tothom, la indignació s’ha apoderat de tots els companys de Belén Esteban, que han trobat injust que una persona es lucri amb aquesta mena de detalls; el mateix Kiko Hernández es pronunciava sobre aquest tema: «En un comiat hom hi va a passar una bona estona entre col·legues, però el més lleig de tot és que algú ha comercialitzat amb això.  I ha guanyat diners per passar dades internes. Estem en perill. El que ha passat em sembla una jugada bruta».

 

També et pot interessar...