Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén explica detalls del seu comiat de soltera

Paz Padilla la ‘lia’ en el comiat de Belén Esteban

La gaditana va llençar una companya vestida a la piscina de l’hotel on celebraven la festa de soltera de Belén
Belén explica detalls del seu comiat de soltera
Belén explica detalls del seu comiat de soltera | TELECINCO

 

Quan només queden dues setmanes per la boda de Belén Esteban, els nervis es van apoderant de la col·laboradora de Telecinco. I per fer aquesta espera més agradable, Belén ha pogut relaxar-se i desfogar-se en els dos comiats que l’han organitzats aquests últims dies. La darrera, organitzada per les companyes de ‘Sálvame’ en un hotel de la capital d’Espanya.

Dos comiats

Belén vol tenir una boda tranquil·la i que els seus convidats es trobin el més còmode possible, i per aquest motiu ha triat amb molta cura els assistents i a més, ha intentat diferenciar la seva celebració amb la família i els amics de la que gaudeix amb les seves companyes de Telecinco.

D’aquesta manera, amb les companyes de la feina van fer el comiat en un hotel de Madrid, i amb els amics de sempre van passar un cap de setmana a Eivissa. I el cert és que la celebració a la capital no va envejar en res a la que es va celebrar a l’illa, ja que  les companyes de Belén van organitzar diverses activitats per passar un dia molt divertit per Madrid. Lydia Lozano, Terelu Campos, Mila Ximénez o Paz Padilla, són algunes de les cares conegudes que es van deixar veure per l’hotel.

Les comapnyes de Belén al seu comiat
Les comapnyes de Belén al seu comiat | INSTAGRAM

 

Belén confessa el que va fer Paz Padilla en el seu comiat

En la seva tornada al plató de ‘Sálvame’, Belén es disposava a parlar de tots els temes de l’actualitat. Però la presentadora Paz Padilla, va aprofitar que es va trobar una xarxa blanca i se la va posar al cap simulant una núvia en un casament, i en aquell moment animava a Belén dient-li: «Belén, posa-te-la i així anem assajant».

Paz Padilla fent broma sobre la boda de Belén
Paz Padilla fent broma sobre la boda de Belén | TELECINCO

 

Belén Esteban no va voler seguir la broma a la presentadora, però sí que va explicar un fet que demostra que Paz Padilla va ser una de les grans animadores del seu comiat de soltera: «Jo només us diré una cosa... Ahir en el meu comiat, aquesta senyora (referint-se a Paz Padilla) va llençar a una piscina a Laura Fa vestida. Amb això els hi dic tot», va assegurar.

També et pot interessar...