Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del logo de 'Gran Hermano'

La concursant de ‘GH 16’ Carolina Vico, embarassada

Tot i que encara no ha complert els tres mesos d’embaràs, la model no ha pogut evitar anunciar la seva futura maternitat

Imatge del logo de 'Gran Hermano'
Carolina Vico aviat serà mare | Redacció

 

La concursant de ‘GH 16’ Carolina Vico ha anunciat a través de les seves xarxes socials que està embarassada. La model i el seu marit Joaquín, amb qui es va casar fa un any, s’han mostrat molt il·lusionats amb l’arribada del seu primer fill.

La jove es troba en un dels millors moments de la seva vida, i no ha pogut esperar més per anunciar la meravellosa notícia, malgrat que encara no ha complert el primer trimestre d’embaràs. Per les paraules de Carolina i el seu marit, tot fa pensar que és un bebè molt desitjat i buscat, i per aquest motiu ho han fet públic tan aviat.

La parella ha triat Instagram per donar la bona nova a tots els seus seguidors. I han compartit una foto molt bonica, on apareixen els futurs pares abraçats enmig de la natura i Carolina mostrant una ecografia del bebè.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lo mᥱjor dᥱ ᥒᥙᥱstrᥲs vιdᥲs ᥱstᥲ́ ρor ᥣᥣᥱgᥲr!!!!!!!!!!!! Bᥙᥱᥒo dᥱsρᥙᥱ́s dᥱ tᥲᥒto ყ tᥲᥒto ᥱsρᥱrᥲr ρor fιᥒ ρᥙᥱdo grιtᥲr ᥲᥣ mᥙᥒdo ᥱᥒtᥱro, qᥙᥱ ᥣᥣᥱgᥲ ᥣo mᥱjor dᥱ ᥒᥙᥱstrᥲs vιdᥲs, ᥒᥙᥱstro ρᥱqᥙᥱᥒ̃o ყ mᥲs qᥙᥱ dᥱsᥱᥲdo bᥱbᥱ́!!! Nos qᥙᥱdᥲ mᥙყ ρoqᥙιto ρᥲrᥲ sᥙρᥱrᥲr ᥱᥣ ρrιmᥱr trιmᥱstrᥱ, ყ qᥙᥱ ᥣᥲrgo sᥱ ᥒos ᥲ ᥱᥴho. Lᥲ vᥱrdᥲd ᥱs qᥙᥱ ᥴᥙᥲᥒdo dᥱsᥱᥲs ᥲᥣgo tᥲᥒto ყ tᥲᥒto, ᥒo tᥱ ρᥲsᥲᥒ ᥣos dίᥲs ყ mᥱᥒos ᥣᥲs sᥱmᥲᥒᥲs ყ ᥒo hᥲbᥣᥱmos dᥱ mᥱsᥱs!!! Estᥲmos dᥱsᥱᥲᥒdo qᥙᥱ ρᥲsᥱ ᥱᥣ tιᥱmρo bιᥱᥒ rᥲ́ριdo, ρorqᥙᥱ ყᥲ morιmos dᥱ gᥲᥒᥲs dᥱ ρodᥱr ᥲbrᥲzᥲrtᥱ ყ tᥱᥒᥱrtᥱ ᥱᥒtrᥱ ᥒᥙᥱstros brᥲzos!! Erᥱs ყ sᥱrᥲ́s ᥣo mᥲ́s ιmρortᥲᥒtᥱ dᥱ ᥒᥙᥱstrᥲs vιdᥲs!!! ———————————————————————— Qᥙᥱrᥱmos dᥲr ᥣᥲs grᥲᥴιᥲs ᥲ ᥒᥙᥱstros fotógrᥲfos @photografeelbodas ρor ᥱstᥲs mᥲrᥲvιᥣᥣosᥲs fotos, tᥲᥒ ρrᥱᥴιosᥲs qᥙᥱ ᥒos hᥲᥒ rᥱgᥲᥣᥲdo! Soιs ᥣos mᥱjorᥱs ᥴhιᥴos!!———————————————————————— #babys #pequeñobebé #family #pregnancy #lovebaby #pregnancyphoto #bigfamily #babyontheway

A post shared by ➳ ???????? ???? (@carolinagh16_oficial) on

A més, la model adjuntava el següent text: «El millor de les nostres vides està per arribar. La veritat és que quan desitges alguna cosa tant i tant, no et passen els dies i menys les setmanes i no parlem dels mesos!!! Estem desitjant que passi el temps molt ràpid perquè ja ens morim de ganes de poder abraçar-te i tenir-te entre els nostres braços!! Ets i seràs el més important de les nostres vides!!».

Un bonic escrit que demostra que a la parella se li han fet molt llargs aquests primers mesos, pel fet de ser pares primerencs. I en aquest sentit, molts dels comentaris són per aconsellar als joves que gaudeixin d’aquest moment tan bonic i no tinguin pressa.

Aviat compliran un any de casats

D’aquí a pocs dies la parella celebrarà el seu primer aniversari de matrimoni amb la mirada posada en la família que estan a punt de construir. I aquesta imatge que han compartit a Instagram demostra que Carolina i Joaquín es mostren més units i feliços que mai.

A més, en moltes publicacions del perfil de Carolina, la parella ha demostrat el seu gran amor en diverses fotos que han publicat. En algunes d’elles, Carolina fa referència a un dels moments més feliços quan es va casar amb Joaquín.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? ?????́ ? ??.. ?????? ???? ?? ??????? ??? ?? ???? ?????, ???? ?? ??????? ??? ????? ?? ????? ???????. ??? ?? ???? ?? ????????? ? ????? ???? ?? ??? ?????́? ? ?? ?? ???????́ ???? ?? ????. ???? ??́ ?? ??????? ??? ?? ???? ???????? ????? ??????? ???? ?? ??́?. ???? ??́ ?? ??????? ??? ?? ??? ?? ????? ?? ????? ?? ?? ????? ? ?? ????? ?????. ?? ??????? ??? ?? ??? ???????́? ? ????? ?? ???? ???? ??́. ?? ??????? ????, ?? ?? ????????? ??? ???? ?? ??? ?????! ————————————————————————#bodas2018 #drees #weding #bride #brideparty #bride #bridedress #bodas2018 #boda #marriedlife? #dress #wedingdress #wedding #brideparty #loveyou

A post shared by ➳ ???????? ???? (@carolinagh16_oficial) on

Per la seva banda, Joaquín no es queda curt en els seus comentaris cap a Carolina i li mostra la seva complicitat: «(...)Mil gràcies pels teus petons, per les teves carícies, les teves abraçades, els teus somriures, gràcies per estar amb mi cada dia, jo no aguantaria ni un minut sense tu, t’estimo més que a la meva vida», li comentava Joaquín a una foto publicada per la seva parella.

També et pot interessar...

  • Tres pit bulls maten el chihuahua de Carolina Vico, exconcursant de 'Gran Hermano', a la seva casa de Sils
  • Laura Escanes publica el vídeo més tendre del seu embaràs