La concursant de ‘GH 16’ Carolina Vico, embarassada

Tot i que encara no ha complert els tres mesos d’embaràs, la model no ha pogut evitar anunciar la seva futura maternitat
Carolina Vico aviat serà mare | INSTAGRAM

 

La concursant de ‘GH 16’ Carolina Vico ha anunciat a través de les seves xarxes socials que està embarassada. La model i el seu marit Joaquín, amb qui es va casar fa un any, s’han mostrat molt il·lusionats amb l’arribada del seu primer fill.

 

La jove es troba en un dels millors moments de la seva vida, i no ha pogut esperar més per anunciar la meravellosa notícia, malgrat que encara no ha complert el primer trimestre d’embaràs. Per les paraules de Carolina i el seu marit, tot fa pensar que és un bebè molt desitjat i buscat, i per aquest motiu ho han fet públic tan aviat.

 

La parella ha triat Instagram per donar la bona nova a tots els seus seguidors. I han compartit una foto molt bonica, on apareixen els futurs pares abraçats enmig de la natura i Carolina mostrant una ecografia del bebè.

 

 

A més, la model adjuntava el següent text: «El millor de les nostres vides està per arribar. La veritat és que quan desitges alguna cosa tant i tant, no et passen els dies i menys les setmanes i no parlem dels mesos!!! Estem desitjant que passi el temps molt ràpid perquè ja ens morim de ganes de poder abraçar-te i tenir-te entre els nostres braços!! Ets i seràs el més important de les nostres vides!!».

 

Un bonic escrit que demostra que a la parella se li han fet molt llargs aquests primers mesos, pel fet de ser pares primerencs. I en aquest sentit, molts dels comentaris són per aconsellar als joves que gaudeixin d’aquest moment tan bonic i no tinguin pressa.

 

Aviat compliran un any de casats

D’aquí a pocs dies la parella celebrarà el seu primer aniversari de matrimoni amb la mirada posada en la família que estan a punt de construir. I aquesta imatge que han compartit a Instagram demostra que Carolina i Joaquín es mostren més units i feliços que mai.

 

A més, en moltes publicacions del perfil de Carolina, la parella ha demostrat el seu gran amor en diverses fotos que han publicat. En algunes d’elles, Carolina fa referència a un dels moments més feliços quan es va casar amb Joaquín.

 

 

Per la seva banda, Joaquín no es queda curt en els seus comentaris cap a Carolina i li mostra la seva complicitat: «(...)Mil gràcies pels teus petons, per les teves carícies, les teves abraçades, els teus somriures, gràcies per estar amb mi cada dia, jo no aguantaria ni un minut sense tu, t’estimo més que a la meva vida», li comentava Joaquín a una foto publicada per la seva parella.

 

També et pot interessar...