Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Motos i Miguel Ángel Revilla, durant el programa

Miguel Ángel Revilla a 'El Hormiguero': «El llaç groc separa»

El polític, que va ser convidat a 'El Hormiguero', va voler donar la seva opinió sobre l'actual situació del procés a Catalunya

Pablo Motos i Miguel Ángel Revilla, durant el programa
Pablo Motos i Miguel Ángel Revilla, durant el programa | El hormiguero

 

El polític Miguel Ángel Revilla va ser convidat a 'El Hormiguero' després d'aconseguir, per primera vegada, la primera posició en unes eleccions autonòmiques a Cantàbria. Revilla, que aspira a governar la regió per quarta vegada, va acudir al programa de Pablo Motos amb moltes ganes de parlar sobre l'actualitat, així com de compartir la seva opinió sobre el procés català o sobre la darrera donació que Amancio Ortega ha fet a la sanitat pública espanyola.

Revilla va donar la seva opinió sobre el canvi que l'acusació ha fet en el judici del procés, de «rebel·lió» a «sedició», i va explicar que, des del seu parer, Pedro Sánchez ha fet alguna actuació al respecte: «Crec que ell sí que va intentar endolcir una mica la possible condemna, movent allò que ell pot moure», va reconèixer Revilla. Tot i això, el president de Cantàbria té molt clar que el jutge Marchena «no es casa amb ningú», i «ja li pot trucar per telèfon el Pedro o el Joan, que ell aplicarà la llei, no en tinguis cap dubte», va explicar el polític. També va afegir que el jutge «té una trajectòria professional impecable» en aquest aspecte.

«Mentre no es canviï la llei, cal acatar-la»

«Hi haurà gent a la qual li sembli que la llei és molt dura. I potser jo estic d'acord, canviem-la. Però mentre no es canviï, un ciutadà ha d'acatar-la, i més si és càrrec públic», va afirmar el convidat. «Tots podem tenir la temptació de saltar-nos-la. A mi hi ha coses que no m'agraden, cada dia. Vostè treballi per a canviar la llei. Una vegada que es canviï, d'acord», va defensar el polític, qui va assenyalar que, per moltes protestes que hi haguessin, «estàvem en un Estat de dret». «A vegades tenim la impressió que Espanya és un país de pa sucat amb oli i ens estem destruint a nosaltres mateixos», va declarar Revilla.

Revilla li va regalar a Motos un cor amb els colors de Cantàbria
Revilla li va regalar a Motos un cor amb els colors de Cantàbria | El hormiguero

 

«Davant un llaç groc que separa, això és un cor que uneix»

Miguel Ángel Revilla no va voler anar-se'n del programa sense haver-li fet cap regal a Pablo Motos, per això li va donar un pin en forma de cor, que tenia els colors de la bandera de Cantàbria. «Això no es ven. Un cor no es pot vendre, es dona. Davant el llaç groc que separa, amb tot el respecte a qui el porti, això és un cor que uneix», va remarcar. A més, el president de Cantàbria també va explicar que fa 'zapping' «cada cop que veu una tertúlia sobre Catalunya» i que li molestava que la gent «posés a parir» a Amancio Ortega després de la seva donació a la sanitat pública. 

També et pot interessar...