Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Patiño, lluïnt un nou tall de cabell a 'Sálvame'

María Patiño estrena canvi de 'look' amb un trencador tall de cabell

L'estil 'bob' li ha tret uns quants anys de sobre

María Patiño, lluïnt un nou tall de cabell a 'Sálvame'
María Patiño, lluint un nou tall de cabell a 'Sálvame' | TELECINCO

 

La periodista María Patiño s’ha realitzat un dràstic canvi de ‘look’ tallant-se el seu cabell llarg al qual tenia acostumats als espectadors de Telecinco. La periodista gallega decidia encetar l’etapa estiuenca estrenant pentinat, amb un tall de cabell  d'estil ‘bob’, que aporta suavitat i dolçor a les faccions de la cara i a més, és molt fresc de cara a les altes temperatures.

Amb el seu nou estil que tant l’afavoreix, la presentadora de ‘Socialité’ mostrava el seu nou ‘look’ a les xarxes socials el passat dissabte 1 de juny, donant així el tret de sortida a la temporada d’estiu. D’aquesta manera, presumint de cabell, aprofitava l’ocasió per deixar un missatge enigmàtic que acompanyava la imatge i que va pronunciar Coco Chanel en el seu dia: «Una dona que es talla el cabell està a punt de canviar de vida».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deluxeando @sabadodeluxeoficial @lafabricadelatele . Camisa de @elbaulfrances y zapatos de @bymareshoes_shop

Una publicación compartida de Maríapatiño (@mariapatino1508) el

 

 

 

El tall ‘bob’ rejoveneix el rostre  de qualsevol dona que el dugui, per això són multitud les famoses que han decidit canviar i passar per les mans del perruquer i realitzant-se aquest tall de cabell tan fresc i modern; una d’elles és la model Hiba Abouk, que és una ferma defensora d’aquest ‘look’.

 

També et pot interessar...