Raquel Bollo i Anabel Pantoja no van assistir al comiat de soltera de l'Esteban

Van al·legar tenir un compromís familiar per faltar a aquesta cita tan especial per Belén

Ni Anabel ni Raquel van anar al comiat de soltera de Belén Esteban
Ni Anabel ni Raquel van anar al comiat de soltera de Belén Esteban | CatalunyaDiari.cat

El dia del casament de Belén Esteban està a punt d’arribar, i a tan sols 20 dies de la boda, la princesa del poble va voler celebrar aquest cap de setmana passat un comiat de soltera amb les seves companyes de ‘Sálvame’, després del comiat de soltera ‘oficial’ que va tenir lloc a Eivissa amb les seves amigues i familiars.

Les seves amigues de ‘Sálvame’, li van preparar un dia molt especial ple de diversió en un cèntric hotel de Madrid. Entre elles s’hi trobaven María Patiño, Gema López, Carlota Corredera, Mila Ximénez, Laura Fa o Lydia Lozano; però no així Anabel Pantoja i Raquel Bollo, dues absències bastant sonades que han sorprès molt a tothom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias por la despedida y sobre todo por estar todas juntas

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

 

La relació entre Belén Esteban i Raquel Bollo sempre ha estat magnífica, i és que les dues van connectar de seguida que es van conèixer, durant el 2009 a ‘Sálvame’, i des de llavors han mantingut una amistat sense escletxes, ja que, tot i que han viscut certs conflictes, aquests no els han afectat. Per la seva banda, Anabel Pantoja i la princesa del poble també han forjat una bona amistat, tot i que la neboda d’Isabel Pantoja es va incorporar més tard a ‘Sálvame’.

No van assistir per un compromís familiar

Ambdues van al·legar motius familiars per no assistir al comiat, argüint que tenien un compromís familiar al qual no podien faltar. A les xarxes però, no s’ha vist ni rastre del resultat d’aquesta reunió, cap fotografia ni comentari, com habitualment acostumen a fer tant l’una com l’altre, així que és probable que es tractés d'un esdeveniment familiar privat. Cal recordar que Anabel Pantoja i Raquel Bollo tenen família en comú, ja que els fills d’aquesta última són cosins segons d’Anabel Pantoja.

Belén Esteban, per la seva part, i tot i l'absència de les seves dues grans amigues, va gaudir d’un gran comiat de soltera pel qual, unes hores abans d’iniciar-se, es mostrava molt nerviosa en una connexió en directe que va realitzar amb el programa ‘Socialité’: «M’han dit que porti un banyador, unes aletes, un vestit de platja, un altre de sortir, i uns tacons».

Belén Esteban estava molt nerviosa amb el seu segon comiat de soltera
Belén Esteban estava molt nerviosa amb el seu segon comiat de soltera | TELECINCO

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari