Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'entrevista d'Ernest Maragall a 'El Programa de Ana Rosa' aquest matí

Ana Rosa a Ernest Maragall: «Mai arribarem a un acord sobre el concepte de democràcia»

Durant l'entrevista al líder republicà d'aquest matí s'han viscut moment de tensió
Imatge de l'entrevista d'Ernest Maragall a 'El Programa de Ana Rosa' aquest matí
Imatge de l'entrevista d'Ernest Maragall a 'El Programa de Ana Rosa' aquest matí | Mediaset

 

És ben sabut que la periodista Ana Rosa Quintana està molt interessada en l'actualitat política del nostre país, especialment quan es tracta del conflicte català, al qual ha dedicat llargues hores de tertúlia en el seu programa matinal. Dit això, com era d'esperar, l'entrevista que el candidat d'ERC a l'Alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha concedit a l'espai televisiu aquest matí ha estat un d'aquells moments de la petita pantalla que la tensió fa que tot estigui a punt d'esclatar en qualsevol moment. 

Ana Rosa: «El senyor Forn està a la presó per un cop d'estat»

En plenes negociacions per a l'alcaldia de la ciutat comtal, Ernest Maragall ha defensat la necessitat d'instaurar un govern «progressista» i defensor «dels drets i llibertats» «amenaçats» a la ciutat. «Hi ha d'haver una decisió de claredat», ha assenyalat el republicà, que ahir mateix va aturar les negociacions amb l'actual alcaldessa en funcions, Ada Colau, fins que tanqui la porta de forma definitiva a acceptar els vots de Manuel Valls per revalidar l'alcaldia. 

Les paraules de Maragall, però, no han agradat a Ana Rosa, que ha vist la necessitat d'intervenir. «Però, però quins drets té vostè amenaçats a la ciutat en aquest moment?», li ha preguntat ràpidament la periodista. «El senyor Quim Forn està a la presó i no ha pogut participar en la campanya basant-se en una injustícia, un relat fictici i una evident decisió presa des de les institucions de l'estat», ha replicat el candidat. «Està a la presó per haver intentat fer un cop d'estat», ha insistit Ana Rosa. 

Ana Rosa ha assenyalat que Ernest Maragall té un concepte de democràcia diferent al seu
Ana Rosa ha assenyalat que Ernest Maragall té un concepte de democràcia diferent del seu | Mediaset

 

«Mai arribarem a un acord sobre la democràcia»

«Vostè creu que la senyora Colau està més a prop d'un partit independentista que d'un partit constitucionalista com el PSC?», ha continuat Ana Rosa, a qui Ernest Maragall ha insistit que l'alcaldessa està «més a prop  d'uns determinats valors». La periodista ha aprofitat per posar de manifest les diferències més que palpables entre ella mateixa  i el líder republicà. «Realment vostè i jo mai arribarem a un acord sobre el concepte democràcia», ha assenyalat Ana Rosa. Ernest Maragall, per la seva banda, s'ha limitat a donar-li la raó: «És possible».

També et pot interessar...