Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isabel Pantoja a 'Supervivientes'

L'audiència no fas cas a Isabel Pantoja i la torna a salvar

L'artista, malgrat el seu descontent i les seves ganes de tornar a Espanya, romandrà una setmana més a Hondures

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'
Isabel Pantoja a 'Supervivientes' | TELECINCO

 

Isabel Pantoja ha tornat a manifestar el seu malestar a 'Supervivientes' fins al punt de pregar a l'audiència la seva sortida del programa. L'artista ha manifestat en nombroses ocasions les seves ganes de marxar i de tornar a Espanya per estar amb la seva família i per cuidar a la seva mare. És una obvietat veure que la cantant no té ganes de continuar, i de que seguirà mostrant aquesta cara de negativitat.

Isabel Pantoja carrega en contra seva

Durant la gala d'ahir, la tonadillera va demanar als seus que no la votessin per romandre a l'illa i que votessin per a la salvació de Chelo García Cortés, la que va ser amiga seva durant molts anys. Malgrat tots aquests intents i aquests al·legats al públic, Isabel torna a ser salvada setmana rere setmana. L'actitud de l'artista no està sent la correcta, ella mateixa ha reconegut que hi ha d'altres concursants que es mereixen molt més que ella estar al reallity. La seva mancança de forces  està sent el seu principal enemic.

Isabel Pantoja plorant a l'illa
Isabel Pantoja troba molt a faltar la seva família | Telecinco

 

Jorge Javier Vázquez decisiu per convèncer a l'artista

El presentador badaloní ha estat un dels responsables de fer recapacitar la cantant, fins al punt d'aconseguir la seva permanència al programa una setmana més. Jorge Javier ha demostrat el seu gran poder de persuasió i ha aconseguit que Isabel Pantoja continuï a 'Supervivientes' tot i que la tonadillera no està gens còmode amb la situació que està patint.

Jorge Javier durant la passada gala, anunciant l'abandonament de Violeta
Jorge Javier durant la passada gala | Telecinco

 

Isabel Pantoja recupera una amistat

L'enviament de Chelo García Cortés al palafito, ha fet reaccionar a Isabel Pantoja d'una manera molt especial. L'artista va ser durant molts anys amiga íntima de la periodista, però ambdues feia 7 anys que no es veien. Aquest fet va suposar un dels moments més emotius del  concurs, on Isabel va reconèixer durant el programa d'ahir que  el més important que li ha donat 'Supervivientes' ha estat recuperar la seva amistat amb la Chelo. Totes dues han viscut un reallity molt intens, en un primer moment el seu apropament semblava difícil però el destí del concurs ha volgut ajuntar-les.

Isabel Pantoja va tenir dos motius per trencar la seva amistat amb Chelo
Isabel Pantoja va tenir dos motius per trencar la seva amistat amb Chelo | TELECINCO

 

També et pot interessar: