Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

El rei emèrit Joan Carles té previst visitar a Iñaki Urdangarín a la presó

La periodista Pilar Urbano considera que el monarca no vol que el seu gendre «tiri de la manta»

Joan Carles visitarà Urdangarin a la presó | Cedida

 

El rei emèrit Joan Carles I va anunciar fa uns dies que es retirava de la vida pública, però sembla que des del seu anunci està més que mai en la boca de tots. Concretament, ara ho ha estat després de la publicació que ha realitzat la periodista Pilar Eyre a la revista 'Lecturas', en la qual explica que  el monarca tindria previst visitar el seu gendre Iñaki Urdangarín a la presó de Brieva. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Una condemna de sis anys per malversació, tràfic d'influències i frau a l'Administració

El marit de la Infanta Cristina, està complint una condemna de sis anys per malversació, tràfic d'influències i frau a l'Administració i sembla que, per primera vegada, rebrà la visita del seu sogre. Algunes veus asseguren que la raó d'aquesta visita podria ser la intenció de Joan Carles de tornar a unir la família.

Després d'uns forts anys complicats per la Casa Reial espanyola, el rei emèrit tindria la intenció d'escurçar distàncies entre tots els integrants de la seva família per a intentar ser, en la mesura del possible, els mateixos que abans.  Ara bé, aquesta seria l'opció tendra i emocionant d'una família, però no l'única. Per la seva part, la també periodista Pilar Urbano considera que la visita de Joan Carles a la presó on es troba el seu gendre, no té altre objectiu que aconseguir que aquest «no tiri de la manta». 

Joan Carles espera que el seu gendre no parli

Urbano no ha donat detalls sobre què passaria o què hi ha sota d'aquesta manta, ara bé, sembla que Joan Carles espera que el seu gendre no parli més del compte una vegada hagi complert amb la seva condemna. La periodista insisteix en la necessitat del monarca que Urdangarín sigui mantenint el silenci com fins ara i que, evidentment, situï al marge de tota la polèmica a la Infanta Cristina i al mateix rei emèrit. 

El cert és que mai ningú sabrà el veritable perquè de la visita de Joan Carles a Urdangarín, així que només cal esperar que es filtri alguna informació que pugui desvetllar aquesta polèmica decisió del monarca. Fins al moment, l'única certesa és que la visita es durà a terme en la més pura intimitat.

Iñaki Urdangarín i el rei emèrit
Iñaki Urdangarín està complint amb una condemna de sis anys | CatalunyaDiari.cat

 

També et poden interessar...