Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alejandra Rubio parla al seu vídeo blog sobre la seva família

Alejandra Rubio confessa que va ser víctima d'assetjament escolar

La jove influencer creu que la va perjudicar ser la filla de Terelu Campos i la néta de María Teresa

Alejandra Rubio parla al seu vídeo blog sobre la seva família
Alejandra Rubio té el seu perfil a 'Mtmad' | MTMAD

 

Alejandra Rubio, la filla de Terelu Campos, la veritat és que ja té nom propi i no fa falta que es presenti com a 'filla de'.  Rubio s'està guanyant a pols crear-se el seu propi grup de seguidors gràcies als vídeos que publica al seu perfil particular del canal de Mediaset 'Mtmad'.  D'ençà que va obrir el seu perfil, anomenat 'Black Sheet', la néta de Maria Teresa Campos ha passat d'ensenyar el vestidor de la seva àvia, a mostrar una radiografia de la seva desviació d'esquena, a fer pública una imatge del seu desconegut germà. Ara, a més a més, ha decidit explicar un dels capítols més durs de la seva vida. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Va passar a ser la «marginada» de classe

Segons Rubio, va tenir una etapa en l'escola en la qual va ser víctima d'assetjament escolar. Tal com diu la jove influencer, sense saber el perquè, un grup de companyes de classe van començar a no fer-li costat i deixar-la «marginada» en alguns moments de la classe. Tot això va passar durant l'època de «cinquè-sisè de Primària, les nenes es portaven fatal amb mi, sempre m'excloïen dels grups».

«A més a més, tenien un grup que m'encantava perquè feien balls i aquestes coses de nenes, però jo sempre era la marginada. No ho sé, els hi queia malament i no entenc el perquè. Jo era súper bona».  Tal com diu Rubio, desconeixia les raons de l'actitud de la resta de noies del grup, tot i que intueix que la influència de les mares podria haver estat crucial alhora del seu rebuig. «Quan et fas més gran les mares també influeixen en les seves filles amb el 'mira aquesta, la seva mare és tal', llavors em deixaven bastant de banda», explica Rubio.

Un canvi d'escola va ser la solució

Finalment, Terelu va decidir canviar-la d'escola, ja que «necessitava canviar d'aires. Volia gent menys uniformada i santa i més espavilada». Malgrat les ferides inesborrables de la memòria de Rubio, la jove noia ha après a perdonar a algunes de les amigues, les quals, en l'actualitat són algunes de les seves millors amigues. D'altres no van tenir tanta sort i Rubio ha decidit esborrar-les per sempre de la seva vida perquè «es van portar molt malament amb mi».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me pondré morena teniendo este blanco nuclear?

Una publicación compartida por ALX (@alerubioc) el

 

També et poden interessar...