El tancament del local de Bertín Osborne es produeix un any després de la seva inauguració

Bertín Osborne tanca el seu restaurant 'La casa de Bertín'

No és la primera vegada que el cantant clausura un negoci de restauració

Bertín Osborne no acaba de tenir sort amb els negocis d’hostaleria que obre, ja que finalment tots acaben tancant. El cantant, conegut actualment per la seva faceta de presentador al programa ‘Mi casa es la tuya’ i per la malaltia que arrossega des de fa anys el seu fill Kike, té una faceta més desconeguda com a empresari d’hostaleria; ha obert diversos locals de restauració, en localitats com Madrid i Valladolid, l’últim dels quals va obrir a Saragossa i duia el nom de  ‘La casa de Bertín’, i que ha hagut de tancar recentment després d’un any de vida, de la mateixa manera que va passar amb els altres negocis que va intentar engegar.

El restaurant ‘La casa de Bertín’ va ser inaugurat el febrer de l’any passat i es tractava d’un local molt ben situat a la zona cèntrica de Saragossa, amb una superfície de 220 metres quadrats  i que estava format per una zona de bar tradicional, una altra d’estil andalús amb objectes personals de Bertín i una última destinada als menús diaris.

 

Bertin Osborne ha hagut de tancar el seu restaurant
Bertin Osborne ha hagut de tancar el seu restaurant | INSTAGRAM

 

Segons publica el diari ‘El Heraldo de Aragón’, el restaurant ha hagut de tancar perquè Bertín Osborne s’havia desentès per complet del seu negoci, de tal manera que no s’havia atansat al citat restaurant ni en alguna ocasió que havia estat de visita a Saragossa. En el tancament del local també hauria influït el fet que l’empresari que el portava no podia dedicar el temps necessari al restaurant, ja que també regentava altres negocis. Finalment doncs, el restaurant ha hagut de posar el punt final a la seva aventura i fer fora els 9 empleats que formaven part de la plantilla.

 

També et pot interessar...