Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Bertin Osborne i Fabiola amb el seu fill

Bertín i Fabiola, en «preocupació constant» per la salut del seu fill

Kike es va haver de sotmetre el passat mes de gener a una important operació a Sevilla
Bertin Osborne i Fabiola amb el seu fill amb lesió cerebral
Bertin Osborne i Fabiola amb el seu fill amb lesió cerebral | CEDIDA

 

Bertín Osborne i Fabiola saben què és el que importa a la vida. I ho saben perquè el matrimoni ha de viure amb una angoixa constant per la situació en què es troba el seu fill gran, Kike, de 12 anys. El nen va néixer amb una lesió cerebral que l'obliga a haver de rebre atencions diàries i intervencions quirúrgiques que, sovint, es debaten entre la vida i la mort del jove.

Així ho han explicat els seus pares en una entrevista a la revista ¡Hola!, en la qual han confessat que l'estat de salut del seu fill els fa estar en una preocupació constant.  Bertín, des que va tenir a Kike, s'ha mostrat molt més proper i sensible a temes com la salut o la solidaritat.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Kike ha organitzat la vida de Bertín

En aquest sentit, el famós presentador assegura a la revista que: «Kike ha organitzat la meva vida. Abans que arribés, jo era un despreocupat. Tenia una escala de valors que era mentida».  De la mateixa forma, Bertín sempre ha tingut paraules d'agraïment i admiració cap a Fabiola, mare de dos dels seus fills. «Jo no he vist res igual, la seva capacitat de treball és inexplicable», diu un Bertín que elogia la tasca que porta a terme la seva dona per preservar la salut del seu fill.

I és que Fabiola s'ocupa cada dia de les atencions del nen i la que dedica gran part de la seva vida a lluitar perquè Kike pugui tenir el màxim de qualitat de vida possible.  Precisament Fabiola ha explicat com va ser la darrera intervenció de Kike que, sens dubte, va ser una de les més dures a les quals s'ha hagut d'enfrontar.

Una important operació de vuit hores

«Hem tronat un equip mèdic a Sevilla que el va operar les dues cames a la vegada. No era una operació de vida o mort, però sí que de moltes hores, vuit, i dos equips de quatre metges amb cada cama. Li van col·locar el maluc, els peus i les ròtules», explica Fabiola.

Cal destacar que el matrimoni va fundar la Fundació Bertín Osborne amb la intenció d'ajudar a totes aquelles famílies que tenen un fill amb una lesió cerebral i que, sovint, es troben perduts sobre com millorar la seva vida, la seva autonomia i, per conseqüència, la seva felicitat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenos dias

Una publicación compartida por Fabiola de Osborne (@fabiolaosborne_) el

 

També et poden interessar...