Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Bertín Osborne

Bertín Osborne crea polèmica durant la seva visita a 'El Hormiguero'

El presentador no s'ha mossegat la llengua i ha aprofitat el seu pas pel plató de Pablo Motos per a criticar una vegada més l'independentisme
Bertín Osborne
Bertín Osborne crea polèmica durant la seva visita a 'El Hormiguero' | Antena 3

 

Bertín Osborne és un gran amant de les polèmiques i, alhora, una de les figures més crítiques amb l'independentisme. El popular presentador de 'Mi casa es la tuya' va passar ahir pel plató de 'El Hormiguero', on va aprofitar per expressar-se lliurement sobre temes com l'independentisme, concretament, de la seva opinió sobre la situació dels diputats presos o de la posició de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, actualment resident a Bèlgica.

Critica que els diputats presos puguin comparèixer al Congrés

Així les coses, el madrileny va establir una comparativa entre els presos i Guardiola, declarant el següent: «Té nassos que a Pep Guardiola l'hagin obligat a treure's el llaç groc a la banqueta a Anglaterra, i aquí els tinguem al Congrés». En aquest sentit, va manifestar que «des de l'estranger ens diuen com s'han de fer les coses. Ens hem tornat tots bojos».

Però els exconsellers empresonats no van ser els únics que van patir els efectes de la llengua afilada d'Osborne. L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, també ha rebut un dard enverinat. En ser preguntat si seria capaç d'anar a Bèlgica a entrevistar-lo, Bertín confessa el següent: «Sí... per a veure què és el que té al cap».

«Ho dic seriosament», diu el conductor de 'Mi casa es la tuya' en veure que el públic esclata en rialles. «Tinc amics independentistes que són gent normal. Però aquí hi ha d'haver una llei, si no, és un país sense llei», concloïa Osborne.

Bertín va atacar durament els detractors d'Amancio Ortega

Amancio Ortega ha donat milions d'euros als serveis d'oncologia de la sanitat espanyola. | Cedida

 

Aquestes, però, no van ser les úniques paraules que va fer servir per demostrar la seva gran espanyolitat. I és que, en un rampell de sinceritat, el madrileny va explicar que «jo sol bec vi espanyol, aquí deixeu-vos de ximpleries i 'mariconades'. Això que si els francesos... No, no, vi espanyol que és el millor del món».

Per acabar, l'última de les polèmiques que va tractar va ser la de les donacions d'Amancio Ortega. I és que Bertín considera que «ja voldríem tenir, en aquest país, deu Amancios Ortegas, que no hi hauria atur».

No només això, sinó que  va afirmar que «tant de bo que tots els que el critiquen no tinguin un càncer i es vegin obligats a utilitzar la maquinària necessària». El presentador acabava la seva interpretació de la següent manera: «No han fet la o amb un canut, no han treballat en la seva vida i vénen a tocar-li els nassos a un paio com aquest. És una collonada galopant». 

També et pot interessar...