Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alejandra Rubio

Alejandra Rubio, possible participant en la pròxima edició de 'GH VIP'

Kiko Hernández, col·laborador del programa 'Sálvame', ha donat a conèixer l'interès que té la productora en la jove gràcies a la seva influència a Internet i al seu propi contingut a 'Mtmad'

Alejandra Rubio
Alejandro Rubio ha rebut una oferta per participar en la pròxima edició de 'GH VIP' | CEDIDA

 

L’edició de ‘Gran Hermano VIP’ s’ha convertit en un dels programes més famosos de ‘Telecinco’, i la seva pròxima data d’estrena ja s’està rumorejant a les xarxes socials, juntament amb els seus nous participants.

Segons ha explicat Kiko Hernández, col·laborador del programa ‘Sálvame’, la productora de ‘Gran Hermano’ té al cap una personalitat molt coneguda en els mitjans de comunicació, gràcies a la seva influència a Internet i a la seva família. Es tracta de la filla de Terelu Campos, Alejandra Rubio, la qual està despertant l’interès de Mediaset fruit del seu propi canal a ‘Mtmad’, conegut com ‘Black Sheep’.

Kiko Hernández s’ha aventurat a revelar que la productora de ‘Gran Hermano’ s’ha posat en contacte amb la mare d’Alejandra Rubio per manifestar el seu interès a incloure-la entre els pròxims concursants de l’edició VIP del reality. Sembla que la proposició no ha il·lusionat gens a Terelu Campos, qui ha expressat el seu desacord en què la seva filla participi.

Així doncs, el col·laborador de ‘Sálvame’ ha insistit en el fet que Terelu  «ha exercit de tallafocs i ha dit que no ho negociarà amb la seva filla perquè participi en res». De fet, la intenció de la Campos és no explicar-li res a Alejandra.

El caràcter rebel d’Alejandra Rubio 

La madre d'Alejandra Rubio, Terelu Campos, s'ha mostrat en desacord amb l'oferta de la productora   | ESPAÑA DIARIO

 

Durant l’anunci d’aquesta notícia, un dels companys de plató de Kiko Hernández, Kiko Matamoros, va voler donar la seva opinió al respecte perquè la seva filla menor manté una bona amistat amb Alejandra Rubio, la qual cosa li ha permès conèixer el caràcter de la jove:  «Si a Alejandra li arriba aquesta oferta, Alejandra s’ho pensarà molt. Amb el caràcter que té, jo que la conec, et dic que no permetrà que ni la seva mare ni el seu pare li diguin què ha de fer».

A més a més, ha afegit que la filla de Terelu Campus «fa i desfà amb la seva vida el que vol». També va insistir que cal tenir en compte que a Alejandra  «li agraden més les càmeres del que a la seva mare o al seu pare els hi agradaria. Per això, crec que si hi ha una bona oferta econòmica, és difícil que la rebutgi».

També pots llegir...

  • El posat d'Alejandra Rubio amb el qual acaba amb la polèmica sobre el seu baix pes
  • Alejandra Rubio mostra públicament una foto amb Sergio, el seu germà