Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La seu de Tv3, en arxiu

TV3 prepara un programa polític per competir amb 'Al rojo vivo'

Ricard Ustrell seria l'escollit per conduir aquest nou format, de debat i informació, que ocuparia l'espai a la graella a continuació de 'Els Matins'

rICARD uSTRELL
Ricard Ustrell presentaria el seu segon debat polític a TV3, després del seu pas pel 'FAQS | Twitter

 

TV3 sembla disposada a reforçar la presència de la informació política dins de la seva graella. La televisió pública catalana gaudeix de grans xifres d'audiència sempre que parla de la situació política del país i per aquest motiu hauria decidit encetar un nou format polític dins de la seva graella. La seva intenció és engegar un nou espai en la seva franja del migdia presentat per Ricard Ustrell.

Aquest nou programa, segons explica el diari 'Ara', s'emetria diàriament just després de 'Els Matins'.  TV3 voldria ampliar la seva oferta de tertúlia política i continuar amb l'èxit aconseguit amb 'Preguntes freqüents'. El programa, conduït per Cristina Puig,  lidera les nits dels dissabtes amb la seva barreja d'informació i debat. 

Competir cara a cara amb Ferreras

L'escollit per presentar aquest nou programada és una cara prou coneguda pels teleespectadors fidels a TV3: Ricard Ustrell. La cadena i el periodista es trobarien en negociacions perquè aquest es faci càrrec d'aquest nou espai informatiu. En cas d'arribar a un acord, Ustrell es convertiria en una de les figures principals del mitjà públic català. 

rICAR uSTRELL
Ustrell es va acomiadar va poques setmanes de la segona temporada de 'Quatre Gats' | CCMA

 

L'aposta seria realitzar un programa diari on el presentador pugui establir el seu segell personal. El model a imitar seria l'exitós programa de La Sexta, 'Al rojo vivo'.  El periodista català conduiria un espai amb debat polític però, tal com fa Antonio García Ferreras, prioritzant la informació en directe amb connexions en els punts d'interès amb un format més innovador. 

El projecte està a l'espera de ser aprovat  pel Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisual (CCMA). En principi, res fa pensar que hi hagi cap impediment perquè Ustrell tingui un segon programa a l'actual graella de TV3, afegint-se al programa de reportatges i entrevistes 'Quatre Gats'. Si finalment el programa tira endavant, serà el segon cop que el periodista encapçala un format de debat polític, després d'haver estat el primer conductor, i antecessor de Laura Rosel, al 'FAQS'.  

També et pot interessar...