Laura Rosel encara no veu el 'FAQS': «No he passat el dol»

La presentadora catalana ha conduït aquest dimarts un espai puntual a TV3 com a autònoma i no descarta nous projectes

Laura Rosel ha tornat a la pantalla de TV3 després del seu acomiadament del programa 'FAQS'. Però no es tracta d'una reincoporació a la plantilla de la cadena. Ho ha fet puntualment, com a autònoma, contractada només per conduir l'espai 'I ara què?' que es va emetre aquest dimarts, on es buscaven solucions als problemes plantejats al documental previ 'De què es queixen les dones?', sobre el paper de la dona a la societat.

RAC1 ha entrevistat la presentadora catalana, que sembla no haver superat encara la seva sortida de 'FAQS', tot i que no descarta, si hi ha voluntat per part de TV3, presentar-hi nous espais. «Després parlarem. Si a ells els interessa que faci un altre projecte, que entenc que sí, i si a mi m'encaixa, tirarem endavant», explica.

El seu acomiadament del conegut programa 'Preguntes freqüents' de TV3 l'ha marcada. «No he passat el dol», diu, confessant que encara no és capaç de veure el programa, conduït ara per Cristina Puig. «Ja està, ho entenc», afegeix amb resignació.

«Terrorista, proetarra, anticastellana...»

«És un programa molt dur. El desgast és molt bèstia», explica Rosel sobre el FAQS. Li han arribat a dir «terrorista, proetarra, enamorada dels terroristes, separatista, anticastellana...». La catalana confessa que al principi no ho portava gens bé. Després va endurir-se i es va acostumar a estar, junt amb 'FAQS', sempre a l'ull de l'huracà

Tampoc s'esperava l'enrenou que va generar la seva sortida de TV3. Assegura, fins i tot, que va veure's obligada a posar el telèfon en mode avió: «Quan el vaig treure tenia una bestiesa de missatges». I explica que al seu Whatsapp entraven peticions de tota mena.

Cristina Puig substitueix Laura Rosel al FAQS   | CatalunyaDiari.cat

  • També pots llegir: Laura Rosel s’acomiada del FAQS: «Ha estat una etapa excitant i també dolorosa»

Un comiat inesperat i dolorós

El dilluns 7 de gener va assabentar-se de la notícia i una setmana després, el canvi es consolidava i Cristina Puig substituïa Laura al FAQS. Agustí Esteve, director executiu del programa, va ser l'encarregat de comunicar-li i els rumors sobre el motiu de la seva sortida van generar molta polèmica

Rosel nega que fos per motius polítics: «No pot ser perquè no vaig enlloc de la mà de cap partit». «La direcció executiva del programa va decidir que volia més entreteniment», conclou Rosel.