Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio Orozco rompía a llorar

Antonio Orozco s’enfonsa en recordar la mort de la mare del seu fill

Davant l’actuació d’Auba Murillo a ‘La Voz’, el cantant no va poder contenir les llàgrimes en recordar la pèrdua de la dona, que va traspassar l'any 2017

Auba Murillo, una de les concursants de ‘La Voz’, va enfonsar d’emoció a Antonio Orozco durant la seva interpretació en un dels assalts del programa. La concursant, membre de l’equip de Pablo López, va cantar ‘Aunque tú no lo sepas’, d’Enrique Urquijo, actuació que va causar una reacció a Antonio que va deixar al públic sense paraules. 

«Ha passat la meva vida a càmera lenta»

Pablo López ja va advertir que l’actuació d’Auba Murillo «era única». I ho va ser, ja que només començar a cantar Auba, els ulls d’Orozco es van omplir de llàgrimes i no va poder reprimir-les fins al final de l’actuació. El primer a aproximar-se al seu company fou Pablo López, qui el va abraçar per intentar calmar-lo.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Quan va acabar la interpretació, el ‘coach’ va confessar el motiu de les seves llàgrimes: «Pobre de mi... que on pensava que hi havia silencia, només hi havia soroll... Ha passat la meva vida a càmera lenta. La música i les persones tenen la capacitat de parar el temps, i gràcies a la teva veu la meva vida ha passat lentament davant meu. Això no es pot pagar ni explicar. Sols es pot sentir, només sentir», confessava Orozco visiblement emocionat.

La seva exdona va morir el 2017

L’emoció d’Antonio Orozco estava justificada pel record de la mort de Susana Prat, la mare del seu fill, el 2017. Tot i estar separats, la seva mort fou un cop dur pel cantant: mantenien una excel·lent relació, fins al punt de compartir un negoci en comú, 'Semillas de Silencio S.L.', una empresa dedicada a la compravenda de mobles i articles per la llar. Susana va morir a l’octubre de l’any passat després de lluitar contra un càncer de coll d'úter.

  • També pots llegir: Eva González es lesiona durant la seva escapada a la neu

El que unia més a Antonio Orozco i Susana Prat, sens dubte, era el seu fill Jan, que tenia 9 anys quan la seva mare va morir. El cantant sempre s’ha mostrat orgullós del seu fill: «Jan va treure de mi la poca vergonya, però és la viva imatge de la seva mare. Ella és un exemple. Jo vull ser com la seva mare, l’estimo, l’adoro, la respecto i cada dia la miro com si fos l’últim minut que la tindré».

Tan bon punt li va arribar la notícia de la mort de Susana, Antonio Orozco va suspendre tots els concerts i va anar a acomiadar-la en companyia de la mare i la germana d’ella. Antonio no va fer cap declaració, però se’l va poder veure molt afectat i emocionat.

  • Notícia relacionada: 'La Voz' tindrà un altre participant de Tarragona, Mark Wayne