Uri Sabat amb la seva parella Miriam Nervo

Uri Sabat i Miriam Nervo es converteixen en pares

El locutor de ràdio i la DJ han anunciat a través d'Instagram que acaben de tenir la seva primera filla

El locutor de ràdio Uri Sabat ha anunciat amb una fotografia a Instagram que acaba de convertir-se en pare d’una nena amb la seva parella Miriam Nervo.  «Ha estat una nena! Vida meva». Amb aquesta emoció es pronunciava Uri Sabat mentre apareixia en una fotografia, realitzada per la seva parella, dormint al llit de l’hospital amb el seu bebè sobre el pit i Miriam al seu costat. Així donaven la benvinguda a la seva filla i comunicaven a tots els seus seguidors la bona nova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi vida 28/02/2019 @nervomusic

Una publicación compartida de Uri Sabat (@urisabat) el

La seva publicació s’ha inundat immediatament de felicitacions d’enhorabona i de comentaris d’afecte: «Enhorabona, papis», «Felicitats», «Gaudiu d’aquesta meravella del món», eren alguns dels missatges que els enviaven els seus seguidors.

A Uri Sabat li encanten els nens

Uri Sabat ja havia pregonat més d’una vegada les seves ganes de convertir-se en pare. Fa tres anys deixava anar aquestes paraules: «M’encanten els nens i m’agradaria tenir algun mini-Uri».

La parella formada per la DJ Miriam Nervo i Uri Sabat que es coneixen des de fa poc, van oficialitzar la seva relació l’estiu de 2018 i aquest passat gener van anunciar a través d’Instagram que es convertirien en pares per primera vegada. Va ser a través d’una publicació d’Uri Sabat a Instagram, el passat 3 de gener, en què es veia la parella a Austràlia, que és on viu la família d’ella, celebrant el bon any nou i acompanyant la imatge amb unes paraules d’allò més reveladores:  «Papi i mami et desitgen un bon 2019, fill».

Un amor unit per la música

Miriam Nervo y Uri Sabat es van conèixer en el món musical. Quan el locutor del programa 'Los 40 principales' va decidir deixar el món de la ràdio per iniciar una nova etapa com a DJ, va començar a actuar en diversos concerts i festivals, sent Tomorrowland un dels que més èxit professional li ha aportat.

Per la seva banda, Miriam Nervo és una DJ amb una carrera consolidada internacionalment, que ha obtingut nombrosos premis i que està considerada com una de les DJs millors pagades a escala mundial.