IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El panorama musical plora la pèrdua del cantant de The Prodigy

Un dels companys del seu grup assegura que l’artista es va suïcidar

Keith Flint en una de sus actuaciones
Keith Flint en una de les seves actuacions | Express

 

Dur revés per al món de la música. El cantant del popular grup The Prodigy, Keith Flint, va ser trobat mort el 4 de març a les vuit del matí a la seva casa, ubicada al Regne Unit. Els seus companys de professió i els seguidors d’aquesta mítica banda van mostrar la seva tristesa per aquesta pèrdua i van enviar missatges d’afecte als familiars del cantant.

Els motius del succés

De moment, encara no es coneixen els motius de la mort, però tot apunta que no hi hauria signes de violència al lloc dels fets. Una font propera a l’artista va fer aquesta declaració amb la intenció d’evitar qualsevol rumor sobre les causes de la seva pèrdua: «La mort no està sent tractada com a sospitosa i s’està preparant un expedient per al forense».

D’altra banda, un dels companys d’escenari de Flint, Liam Howlett, va assegurar a través de les xarxes socials que el cantant es va suïcidar. «La notícia és certa, no puc creure que estigui dient això però el nostre germà Keith es va suïcidar el cap de setmana. Estic en xoc, molt enfadat, confós i amb el cor trencat».

Keith Flint junto al resto de integrantes de The Prodigy
Keith Flint al costat de la resta d'integrants de The Prodigy | IMER  

Una de les bandes més mítiques dels 90

Keith Flint va ser un dels artistes musicals més excèntrics del panorama musical per la seva original manera de vestir, que li atorgava una identitat inigualable i una gran naturalitat damunt de l’escenari. Alguns dels temes que els seus fans han aplaudit més són ‘Firestarter’ o ‘Breathe’, els quals es van convertir en alguns dels himnes d’aquesta banda britànica que va marcar la dècada dels 90. Cal recordar que el cantant va ser primer ballarí del grup, abans de consolidar-se com a vocalista principal.

Keith Flint
El grup es troba en un estat de «xoc i tristesa» | Monika Flueckiger/AP

 

Després d’aquesta trista notícia, els companys de The Prodigy van emetre un comunicat expressant que estaven molt afectats amb la pèrdua i es trobaven en un estat de «xoc i tristesa». A més, van voler dedicar aquestes boniques paraules al que consideraven un millor amic i un germà. «Va ser un veritable pioner, innovador i una llegenda».


Comentaris

envia el comentari