rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La filla de Noemí Merino podria néixer amb síndrome de Down

L’exconcursant de ‘Gran Hermano 12+1’ va comunicar la notícia a través de les xarxes socials
Noemí Merino, hospitalitzada per embaràs de risc | Noticiero Universal
 

 

Moments difícils per a Noemí Merino, l’exconcursant de ‘Gran Hermano 12+1’. La canària va anunciar fa uns dies que seria mare juntament amb la seva parella Carlos i que estava molt contenta amb aquest succés. En concret, va ser el passat 14 de febrer, coincidint amb el dia de Sant Valentí, quan la parella va decidir compartir amb els seus seguidors una imatge de la panxeta que ja llueix Merino.

 

 

Complicacions amb l’embaràs

Però fa poc, es va saber —a través de les seves xarxes socials— que Noemí estava ingressada a l’hospital per unes complicacions relacionades amb el seu embaràs. Els seus fans es van preocupar per aquest fet, ja que la canària havia insinuat que alguna cosa no acabava d’anar bé i que necessitava el consell dels professionals sanitaris.

Noemí Merino, embarassada | Instagram
 

 

Finalment, l’exconcursant de ‘Gran Hermano 12+1’ va explicar el motiu del seu ingrés: els metges li van anunciar que la seva filla podria néixer amb síndrome de Down. Aquesta notícia va suposar un dur tràngol per a la parella, però la seva il·lusió per ser pares i l’afecte que ja senten per la seva filla, han provocat que prenguin la decisió de continuar amb l’embaràs. Tot i això, Merino va afirmar que era conscient del que suposava aquesta decisió i va expressar la seva preocupació amb aquestes paraules: «Tindré una càrrega tota la meva vida».

 

 

La seva evolució a través d’Instagram

Noemí Merino i la seva actual parella, Carlos | Lecturas
 

 

De fet, la mateixa Noemí va confessar, abans de saber la notícia, que no sentia que estigués preparada per ser mare, i possiblement la nova situació que està afrontant la parella podria haver agreujat la seva por. Sobre el seu ingrés a l’hospital, la canària va voler compartir aquests durs moments amb els seus seguidors a través d’Instagram amb diferents 'stories'.

 

A més, va aprofitar l’ocasió per agrair la seva ajuda a totes les persones que s’havien preocupat per ella. «La meva asma i les contraccions m’estan fent passar una mala estona però ja estic millor i m’estic recuperant gràcies als metges. Passaré uns dies més en aquest hotel que s’anomena hospital per aconseguir recuperar-me del tot», va dir.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris