Ivonne Reyes i Pepe Navarro

Ivonne Reyes cobrarà 40.000 euros per parlar de l’intent de suïcidi i els avortaments

L'artista veneçolana pacta amb una revista per confessar episodis delicats de la seva relació amb Pepe Navarro a canvi de diners

El judici contra la filla de Pepe Navarro, Andrea Zaldívar, ha remogut les ferides del passat entre el presentador i Ivonne Reyes. Tot i que semblava un episodi superat en la vida de la veneçolana, tal com explica ‘La Coctelera’, Ivonne Reyes ha concedit una entrevista a ‘Lecturas’ per revelar detalls escabrosos de la seva relació amb Pepe Navarro. 

Les declaracions que Reyes ofereix a la revista del cor assenyalen a Pepe Navarro d’haver-la animat a avortar en dues ocasions mentre vivien una relació secreta «d’anades si vingudes». Ivonne l’acusa d’haver-la deixat sola davant la porta de la clínica on li van interrompre l’embaràs. A més a més, ella el titlla de responsable de l’intent de suïcidi  per part d’ella ingerint un tub sencer de pastilles.

  • Més informació relacionada: Ivonne Reyes confessa que es va intentar suicidar quan estava amb Navarro 

Ivonne cobrarà 40.000 euros per l’exclusiva

L’actriu i model confessa que, després d’avortar, tornava a quedar-se embarassada perquè no prenia cap mena de precaució; a més, assegura que tenia dependència del presentador de ‘Esta noche cruzamos el Mississippi’. 

 
Ivonne Reyes y Pepe Navarro
Ivonne Reyes i Pepe Navarro van mantenir una relació secreta | CatalunyaDiari.cat

 

Algunes fonts pròximes a la veneçolana afirmen que Ivonne ha pactat amb la revista ‘Lecturas’ per parlar d’aquest i un altre tema, i que pels dos cobrarà uns 40.000 euros. Tot i que fa un temps l’artista informava que no volia saber res més de la història amb Pepe Navarro, els diners faran que torni a obrir ferides del passat. 

Judici pendent contra la filla de Pepe Navarro

Ivonne Reyes, que va complir 51 anys el passat 8 d’octubre, encara té un judici pendent contra Andrea Zaldívar, la filla gran de Navarro: la jove va encarregar a un detectiu recollir mostres per fer una prova de paternitat secreta on es va demostrar que Alejandro, fill d’Ivonne, no era fill biològic del presentador. 

Ivonne Reyes con su hijo Alejandro
Ivonne Reyes i el seu fill Alejandro tenen un judici pendent contra la filla de Pepe Navarro | EL BLOG DE IVONNE

No obstant això, algunes fonts expertes asseguren a ‘Informalia’ que el cas podria ser arxivat per falta d’una acusació concreta en contra d’Andrea, i que tot el sumari del cas és «inconcret i fluix». En cas de celebrar-se, el judici té com a nova data el pròxim mes de maig.

Pepe Navarro no vol donar-li corda

Les acusacions d’Ivonne Reyes sobre Pepe Navarro són greus: inducció a l’avortament i causa d’intent de suïcidi. El presentador, tot i que podria interposar una demanda contra l’actriu, declara que prefereix no entrar en el joc: «És un intent desesperat per part d’ella de continuar guanyant diners fàcils a base de mentides», explica una persona molt pròxima a Pepe Navarro.

  • Notícia relacionada: Pepe Navarro i la seva dona Lorena Aznar se separen