URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

Ivonne Reyes cobrarà 40.000 euros per parlar de l’intent de suïcidi i els avortaments

L'artista veneçolana pacta amb una revista per confessar episodis delicats de la seva relació amb Pepe Navarro a canvi de diners
Ivonne Reyes reobre la polèmica amb Pepe Navarro | CatalunyaDiari.cat

 

El judici contra la filla de Pepe Navarro, Andrea Zaldívar, ha remogut les ferides del passat entre el presentador i Ivonne Reyes. Tot i que semblava un episodi superat en la vida de la veneçolana, tal com explica ‘La Coctelera’, Ivonne Reyes ha concedit una entrevista a ‘Lecturas’ per revelar detalls escabrosos de la seva relació amb Pepe Navarro. 

 

Les declaracions que Reyes ofereix a la revista del cor assenyalen a Pepe Navarro d’haver-la animat a avortar en dues ocasions mentre vivien una relació secreta «d’anades si vingudes». Ivonne l’acusa d’haver-la deixat sola davant la porta de la clínica on li van interrompre l’embaràs. A més a més, ella el titlla de responsable de l’intent de suïcidi per part d’ella ingerint un tub sencer de pastilles.

 

 

Ivonne cobrarà 40.000 euros per l’exclusiva

L’actriu i model confessa que, després d’avortar, tornava a quedar-se embarassada perquè no prenia cap mena de precaució; a més, assegura que tenia dependència del presentador de ‘Esta noche cruzamos el Mississippi’. 

 
Ivonne Reyes i Pepe Navarro van mantenir una relació secreta | CatalunyaDiari.cat

 

Algunes fonts pròximes a la veneçolana afirmen que Ivonne ha pactat amb la revista ‘Lecturas’ per parlar d’aquest i un altre tema, i que pels dos cobrarà uns 40.000 euros. Tot i que fa un temps l’artista informava que no volia saber res més de la història amb Pepe Navarro, els diners faran que torni a obrir ferides del passat. 

 

Judici pendent contra la filla de Pepe Navarro

Ivonne Reyes, que va complir 51 anys el passat 8 d’octubre, encara té un judici pendent contra Andrea Zaldívar, la filla gran de Navarro: la jove va encarregar a un detectiu recollir mostres per fer una prova de paternitat secreta on es va demostrar que Alejandro, fill d’Ivonne, no era fill biològic del presentador. 

Ivonne Reyes i el seu fill Alejandro tenen un judici pendent contra la filla de Pepe Navarro | EL BLOG DE IVONNE

 

No obstant això, algunes fonts expertes asseguren a ‘Informalia’ que el cas podria ser arxivat per falta d’una acusació concreta en contra d’Andrea, i que tot el sumari del cas és «inconcret i fluix». En cas de celebrar-se, el judici té com a nova data el pròxim mes de maig.

 

 

 

 

Pepe Navarro no vol donar-li corda

Les acusacions d’Ivonne Reyes sobre Pepe Navarro són greus: inducció a l’avortament i causa d’intent de suïcidi. El presentador, tot i que podria interposar una demanda contra l’actriu, declara que prefereix no entrar en el joc: «És un intent desesperat per part d’ella de continuar guanyant diners fàcils a base de mentides», explica una persona molt pròxima a Pepe Navarro.

 

Comentaris