IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Chelo García Cortés confessa que es va canviar de nom perquè era molt llarg

La veterana col·laboradora de ‘Sálvame’ confessa que abans es deia María de la Consolación

La periodista Chelo García Cortés revela que abans es deia María de la Consolación | Telecinco

La periodista del cor Chelo García Cortés no va ser batejada amb el nom que utilitza, sinó amb el de María de la Consolación. La veterana col·laboradora de ‘¿Dónde estàs corazón?’ i, des de fa poc, de ‘Sálvame’, ha sorprès els companys de Telecinco i a l’audiència revelant que es va canviar de nom. Segons informa ‘La Coctelera’, Chelo García va elegir un altre perquè el que tenia era molt llarg.

Tot i que la periodista fa anys que participa en els programes del cor espanyols, no es coneixen massa detalls sobre la seva vida privada. Ara, Chelo ha confessat que no va ser batejada amb el nom que utilitza; els seus pares van decidir posar-li un nom compost que no li agradava gaire i que va decidir canviar.

Tot va començar amb Apolonia Lapiedra

El debat dels noms va començar girant en torn d’Apolonia Lapiedra, actriu de cine per adults que declarava haver compartit llit amb Antonio Tejado. La confusió va arribar quan Candela va entrar a ‘GH DÚO’ retraient-li a Antonio haver-se embolicat amb una tal ‘Ambrosia’; la concursant s’havia equivocat de nom.

En realitat, Candela es referia a Apolonia, una confusió que va causar molts riures per part dels col·laboradors de ‘Sálvame’. «Mira que és lleig el nom d’Ambrosia», exclamava Carlota Correderaabans depreguntar-li a Chelo García si ella es canviaria de nom. La periodista gallega no va tardar a respondre que ja s’havia canviat de nom en una ocasió, confessant que els seus pares li van posar María de la Consolación

Chelo confiesa cual es su verdadero nombre
Chelo va revelar a 'Sálvame' que es va canviar de nom | Telecinco

 

Chelo García va assegurar davant les càmeres que se’l va canviar perquè era molt llarg i cansí, i que no li agradava perquè era compost. La col·laboradora va afirmar, tot i això, que si algú es dirigeix a ella amb l’antic nom, no té cap problema en respondre.

  • Notícia relacionada: Chelo García Cortés reconeix haver tocat fons i estar atabalada pels deutes

Poques dades sobre la seva vida privada

 Chelo García s'emociona quan mostren imatges de la seva dona, Marta | Telecinco

 

Chelo García Cortés sempre ha mantingut la seva vida personal lluny els mitjans de comunicació, fet sorprenent essent col·laboradora de ‘Sálvame’. Si bé fins ara no es coneixia el veritable nom de la periodista, la seva vida amorosa continua sent un misteri. Tot i que sempre ha intentat mantenir les seves relacions amoroses al marge, es coneixen alguns detalls de les seves conquestes, com ara Isabel Pantoja, Bárbara Rey o Charo Reina. Fa uns dies, el programa mostrava unes imatges de la col·laboradora caminant juntament amb la seva actual parella, Marta.

  • Més informació d’interès: L'amor entre Rivera i Malú seria una 'tapadera' per ocultar una altra relació

Comentaris

envia el comentari