IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'amor entre Rivera i Malú seria una ‘tapadera’ per ocultar una altra relació

Maria Patiño ha insinuat a 'Sálvame' que la relació de la parella de moda és mentida i en realitat el polític tindria una relació amb una tercera persona

Malú i Albert Rivera
La relació entre Rivera i Malú seria una 'tapadera' per amagar la veritable parella del polític | TELECINCO

La suposada relació d’Albert Rivera i Malú ha omplert la portada de totes les revistes del cor i les seccions de tots els programes d’aquesta temàtica, tant és així que Albert Rivera s’ha tornat un personatge més de debat a ‘Sálvame’. Els rumors, com ja se sap, van començar quan la revista ‘Semana’ va difondre unes fotografies de la cantant Malú sortint de casa de Rivera.

Ara, María Patiño ha sorgit amb una nova teoria sobre aquesta relació: No és una parella real. És una enganyifa. Patiño afirma que «darrere d’aquesta relació es podria estar amagant una altra que afecta un dels dos». La presentadora afirma que la seva relació és inventada perquè a un dels dos els interessa tapar l’autèntica relació que manté amb una tercera persona.

Paiño parla de la relació de Rivera i Malú
Patiño va rebre un gran nombre de trucades per la seva teoria, el dia següent va desmentir el que havia dit | Telecinco

 

El telèfon de Patiño no va parar de sonar

Patiño no vol desvelar a qui dels dos es refereix, però ho fa sense voler: «El que estic plantejant és una teoria que s’està valorant en cercles periodístics del món polític», el que es traduiria en una relació secreta entre Albert Rivera i una altra persona. La conclusió de la presentadora es deu al fet que dubta molt que hi hagués tota la nit un paparazzi esperant a la porta de la casa d’Albert Rivera i aposta que se’l va trucar per tal que publiques les fotos en portada.

Després d’aquesta informació, la mateixa presentadora es va retractar del que havia dit, almenys en part, ja que en un altre programa que presenta a Telecinco, anomenat ‘Socialité’, va confessar que el seu telèfon havia estat sonant durant tota la nit i va assegurar en resposta que «la relació de Rivera i Malú és oficial, és de veritat, no hi ha cap estratègia per part de ningú. El que vaig explicar a ‘Sálvame’, del que no em retracto, és que existeix aquesta teoria», el que seria una contradicció en si mateixa.

Hi haurà al costat de Rivera una primera dama a la Moncloa?

En una entrevista concedida a ‘El Español’ el líder del grup taronja va ser preguntat sobre, si fos investit president, hi hauria amb ell una primera dama a la Moncloa? Al que Rivera va contestar que «a Espanya ja existeix una primera dama, la reina Letícia. Aquí, els primers ministres no tenen primeres dames».


Comentaris

envia el comentari