Terelu Campos torna a Telemadrid

Terelu Campos s'estrena com a tertuliana a Telemadrid

La periodista ha decidit tornar a la cadena autonòmica, on va treballar durant set anys i considera, segons les seves pròpies paraules, casa seva

És sabut que la carrera professional de Terelu ha transcorregut per diverses cadenes televisives, com ara TVE, Antena 3 i Telecinco, on treballa actualment. La periodista té un molt bon record de la seva estada a la cadena autonòmica Telemadrid, on va dirigir exitosament l’espai 'Con T de Tarde'  durant set anys.

Segons ha explicat 'La Coctelera', Terelu va deixar Telemadrid per signar un contracte amb Antena 3 i presentar programes com 'Día a Día' o 'La Granja'. L’any passat va tornar a aparèixer a la cadena autonòmica madrilenya per treballar a l’exitós format diari 'Aquí no hay madroño' amb Carmen Alcayde i David Valldeperas.

Tot i que s’esperava que la seva participació en el programa fos usual, Terelu no va acabar d’adaptar-se al format.  Ara, però, la Campos ha pres la decisió de tornar a aparèixer a Telemadrid, encara que sigui per una nit.

  • També et pot interessar:  Belén Esteban, indignada amb Terelu per la seva última entrevista

Terelu Campos, tertuliana a Telemadrid

Terelu va acudir com a tertuliana al programa de la cadena madrilenya 'Huellas de elefante' la passada nit del dimecres. El presentador Goyo González és l’encarregat de conduir l’explicació de grans biografies dins l’espai televisiu, i Terelu va dedicar-se a parlar sobre l’artista Raphael. A la taula de debat la van acompanyar el periodista Ángel Antonio Herrera, l’escriptora Marina Castaño i el biògraf Luis del Val.

Terelu Campos a 'Huellas de Elefante'
Terelu Campos a 'Huellas de Elefante' | Telemadrid

 

Un bon resultat d’audiència

L’espai dedicat al cantant Raphael va aconseguir fins a  un 4,8% de share i la xifra de seguidors va pujar als 83.000, un resultat que no va obtenir el programa anterior, el qual va arribar a un 3% de share. No se sap si aquesta bona notícia va ser gràcies a la participació de Terelu Campos, però les dades demostren una millora d’audiència respecte al primer i al segon programa.

 

María Teresa Campos es queixa de la falta de treball

La matriarca de la família Campos es queixa de la falta de projectes a la cadena de Vasile, i la seva estada a Mediaset no està assegurada.  Mentrestant, la seva néta Alejandra Rubio ha estrenat el seu propi reality a 'Mtmad', i Terelu té feina assegurada a Telecinco.

 

Terelu i Alejandra Rubio a 'Mtmad'
Terelu i Alejandra Rubio a 'Mtmad' | Mtmad

 

Des de l’inici del seu contracte l’any 2017 per presentar '¡Qué tiempo tan feliz!', María Teresa no ha dirigit cap altre format i la seva carrera professional amb Mediaset s’ha centrat a la realització del reality 'Las Campos', o a assistir com a convidada a programes d’entrevista com 'Chester'.

  • També pots llegir:  Terelu Campos visita Urgències a causa d’un dolor agut després d’operar-se