La periodista está feliz con el resultado de la subasta

A subhasta els mobles vells de María Teresa Campos

La periodista s'ha traslladat a una casa més petita i ha venut els mobles del seu antic habitatge

María Teresa Campos està a punt de començar una nova etapa amb Bigote Arrocet. La periodista està en plena mudança per canviar la seva antiga casa per una altra que està més a prop de les seves filles. El seu nou habitatge, ubicat al municipi d'Aravaca, és molt més petit que l'anterior, ja que el primer té 350 metres quadrats i el segon uns 2.000.

Un èxit de vendes

Per aquest motiu, Campos ha pres la decisió de posar a la venda alguns dels seus mobles perquè actualment no té suficient espai per conservar-los. Per fer-ho, ha comptat amb l'ajuda d'una popular casa de subhastes que li ha facilitat la tasca de buscar compradors. I sembla que el tràmit ha sigut molt més ràpid del que s'esperava, perquè els mobles de Campos es van posar a la venda el passat 26 de febrer i es van vendre en un temps rècord.

María Teresa Campos tenia grans peces | Lecturas

Entre les peces que es podien comprar hi havia mobles clàssics de gran valor, que van ser els primers a vendre's. Segons va assegurar la revista 'Lecturas', Campos va posar a la venda gerros de marbre i de bronze per 3.000 euros, una còmoda d'estil Lluís XIV que tenia un preu de sortida de 6.000 euros i una taula Regency valorada en uns 1.500 euros, entre d'altres.

Los muebles se han vendido en horas
Algunes de les peces de la subhasta | Lecturas  
  • També et pot interessar: María Teresa Campos vol recuperar el protagonisme a Telecinco

Les característiques de la seva nova casa

Pel que fa a la seva nova casa es tracta d'un xalet de quatre plantes i 350 metres quadrats, on es poden trobar sis habitacions, sis lavabos, un ampli menjador, una cuina, una bugaderia, un espai de jocs i una zona pensada especialment per al personal que treballa a la casa. A més, l'habitatge es completa amb un espai exterior de 400 metres quadrats que compta amb un jardí.

D'altra banda, la seva antiga casa, ubicada en una urbanització de Molino de la Hoz (Madrid), encara està la venda però aquest fet no ha sigut un impediment perquè la periodista s'hagi traslladat a viure al seu nou xalet. Una de les raons que va motivar a Campos a fer aquest canvi d'habitatge va ser que després de patir un ictus es va adonar que volia estar més a prop de les seves filles.

  • Notícia relacionada: Terelu Campos, enxampada fumant després de superar el càncer