IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Sofía Suescun i Fede confessen que van tenir una relació

El concursant de ‘GH DÚO’ ha sorprès tothom afirmant que va tenir «un rotllo» amb la navarresa i ella ho ha confirmat

Sofía escoltava a Fede molt sorpresa
Sofía escoltava a Fede molt sorpresa | TELECINCO

En plena decisió de qui seria el concursant ‘repescat’ de 'GH DÚO’, la presència d’algun d’ells ha incomodat a alguns concursants. Concretament, a Sofía Suescun, a qui les confessions de Fede li han provocat una situació compromesa i ha aixecat molts comentaris entre els companys de la casa.

Fede confessa que va tenir una relació amb Sofía

Durant una conversa amb els integrants de la casa, Fede va confessar com va conèixer a Sofía Suescun i va assegurar que van mantenir una relació. L’italià explicava:  «Jo em vaig posar a buscar missatges antics al meu Facebook i vaig veure que una tal Sofia m’havia escrit uns quants missatges quan estava a Gran Hermano i estava amb Yle».

Kiko Rivera, atònit, escoltant la confessió de Fede
Kiko Rivera, atònit, escoltant la confessió de Fede | TELECINCO

En aquell moment, Kiko Rivera, sorprès per la confessió de l’italià, el va interrompre llençant una pregunta dirigida a Sofía per la suposada relació: «Tu també t’has enrotllat amb aquest?». Davant d’aquesta pregunta en veu alta de Kiko, la presència del mateix Fede i de la mirada atònita de tots els companys de la casa, Sofía, molt sorpresa amb les afirmacions de l’italià, no va tenir una altra opció que confirmar la seva història amb ell: «La nostra història va ser un rotllo. Va ser bonic».

Fede explica què va fer per conèixer a Sofía
Fede explica què va fer per conèixer a Sofía | TELECINCO

Superat aquest moment de sorpresa per Sofía i per tots els integrants de la casa de Guadalix, Fede va continuar explicant aspectes sobre la relació que van mantenir. L’italià explicava que tot i llegir el missatge de Facebook una mica tard, no va deixar escapar l’oportunitat de conèixer a Sofía i va decidir viatjar on es trobava la guanyadora de ‘Gran Hermano’: «Vaig veure que tenia un esdeveniment a Barcelona i vaig agafar un avió i vaig anar-hi». Sembla que aquest gest del noi era desconegut per part de Sofía, la qual va mostrar la seva sorpresa amb un sincer: «Em quedo morta».

El que no sabem és com s’haurà pres Alejandro Albalá el fet que la seva exparella també va tenir una relació amb l’italià, i sobretot, si Ylenia, la gran amiga de Sofía durant tot el concurs a la casa, era coneixedora que aquesta i el seu ex van tenir «un rotllo».

Alejandro Albalá incapaç d’oblidar a Sofía

Tot i que Alejandro Albalá va passar un mal moment després de l’expulsió de la seva exparella, a poc a poc va anar refent-se i va començar a gaudir de la seva estada a la casa amb els seus companys, especialment amb Ylenia, amb la qual se l’ha vist molt a gust últimament.

 La tornada de la navarresa a la casa de ‘GH DÚO’ però, ha tornat a trastocar els plans del jove Alejandro que fins i tot, li va voler demostrar l’amor que encara li té, davant de tots els companys de la casa, dient-li: «T’estimo molt. Per desgràcia».

Sofía deixa definitivament a Alejandro Albalá
Sofía deixa definitivament a Alejandro Albalá | TELECINCO

En canvi, Sofía va ser molt taxativa i admetia que la seva relació estava morta: «En aquest moment no podem ser amics. El millor i el més positiu per tots dos és que no estem junts» li va dir al jove de Santander deixant-lo visiblement tocat.


Comentaris

envia el comentari