IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Victòria Frederica rep l'envestida d'una 'vaquilla'

Acaba de sortir a la llum un vídeo on es veu la néta del rei emèrit intentant torejar una 'vaquilla' que al final l'acaba envestint

Victòria Frederica, envestida per una vaqueta
Victòria Frederica, envestida per una vaqueta | CEDIDA

Per molts és coneguda l’afició de Victòria Frederica pels toros, i més ara que està sortint amb un torero. Ningú s’esperava però, que a causa d’aquesta afició sofrís un contratemps inesperat en el marc d’una festa taurina. El passat 9 de febrer, mentre la noia intentava torejar amb la seva parella Gonzalo Caballero, va sofrir una lleu envestida per part d’una vaqueta.

 

Una jornada que acaba en ensurt

La parella i els seus amics van disposar-se a passar una jornada de camp a la Finca de Fernando Peña on van dinar i posteriorment van participar en un correbou. La seva afició per la tauromàquia l’ha fet gaudir dels toros des de les grades, però aquest cop es va atrevir a saltar a l’arena i veure què és el que se sent des de la plaça.

 

 

El seu xicot Gonzalo Caballero, disposat a ajudar-la, intentava ensenyar-li com torejar una vaqueta mentre sostenia el capot i es ficava davant la seva xicota per protegir-la d'una possible envestida. En un moment donat però, tal com es veu en el vídeo que ha publicat 'El Español', la vaqueta es gira i acaba envestint la néta del rei emèrit.

 

L'afició dels Borbons per la tauromàquia

Els néts del rei emèrit així com la seva mare la Infanta Helena, són molt aficionats als toros i se’ls pot veure sovint, gaudint d’espectacles taurins. L’afició als toros ha portat a Victòria Frederica a enamorar-se del torero Gonzalo Caballero, amb qui actualment manté una relació sentimental i que a més, és molt amic del seu germà Froilà.

 

Froilà i Victòria són aficionats als toros
Froilà i Victòria són aficionats als toros | CEDIDA

 

De la seva afició pels toros i sobre l’amistat que manté amb Gonzalo, Froilà es parlava en una entrevista: «L’afició em ve des de petit, de la família. La meva família sempre ha estat molt taurina i de donar suport a les festes nacionals. El meu avi, la meva mare, en general tots. Gonzalo és un bon torero, un torero que el pots tenir d’amic també. És una persona que és lleial, que no et traeix, que no te la juga... Estic orgullós de tenir un amic com ell».

L'afició de la Infanta Helena pels toros l'ha portada a ser premiada amb els 'Premios Taurinos ABC' en la seva 10a edició, en la que va afirmar sobre la tauromàquia: «Un art que a Espanya es porta produint en cada correguda des de fa uns quants segles fins a formar part de la nostra cultura».

 

Comentaris

envia el comentari