rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Paz Padilla destapa el mal caràcter de Malú

La cantant madrilenya està en el punt de mira després de descobrir-se la seva relació amb Albert Rivera, líder de Ciutadans
Paz Padilla assegura que la cantant no és tan «simpàtica i afectuosa» com es diu | Fórmula TV

 

Des que va sortir a la llum la relació entre Malú i el líder de Ciutadans, Albert Rivera, la cantant s’ha convertit en el centre d’atenció dels mitjans de comunicació. Això està provocant que, dia rere dia, es destapin informacions sobre Malú, com la darrera declaració de Paz Padilla: l’artista va muntar un bon escàndol darrere les càmeres de 'Sálvame'.

 

Un episodi que va treure el mal caràcter de Malú

Aprofitant que Malú està en el punt de mira, els col·laboradors de ‘Sálvame’ no van deixar escapar l’oportunitat de comentar un episodi viscut a Mediaset relacionat amb l’artista. El passat 26 de febrer, Paz Padilla i alguns col·laboradors del programa van explicar els detalls d’un enfrontament entre Malú i Telecinco, tal com explica ‘La Coctelera’.

 

 

«Aquí va fer un escàndol que tela...», començava relatant Lydia Lozano, la primera a atrevir-se a encetar el tema. Una altra col·laboradora de les que no tenen problemes en expressar-se, Mila Ximénez, va continuar: «Sí, la va muntar grossa, però tot va passar fora del plató».

 

La presentadora, sense arribar a concretar el que havia passat, va assegurar que els directors de ‘Sálvame’ li havien explicat que «va donar problemes», amenaçant fins i tot amb abandonar el programa. «Ella va dir que se n’anava, i aquí se la va convidar a marxar», va afegir Paz Padilla, trencant totalment amb la imatge que fins ara es tenia de la cantant.

Malú va tenir un enfrontament amb els directius de 'Sálvame' | El Confidencial

 

Pel que sembla, la disputa que va tenir el programa amb Malú fou a causa de les condicions que havia posat la cantant per assistir a ‘Sálvame’. «Va acabar fatal amb el seu representant per unes exigències que havia (...) no ho va posar gens fàcil (...) però no explicarem res més», explicava la presentadora, intentant tancar el tema.

 

 

Malú no cau bé a ‘Sálvame’

Si bé no es va dir de forma explícita, la cantant Malú no cau massa bé entre els col·laboradors de ‘Sálvame’. Quan va sortir a la llum la seva relació amb Albert Rivera, els tertulians van dir que era una de les millors cantants d’Espanya, però que el seu caràcter era molt fort. Jesús Vàzquez, que estava present en el moment de l’exclusiva, va defensar-la assegurant que era molt tímida.

 

Paz Padilla, la més dura amb Malú

Paz Padilla, en el moment en què carregava contra Malú | Telecinco

 

Una de les més crítiques amb el caràcter de Malú fou Paz Padilla, qui no va dubtar en llançar-li una indirecta a la cantant i a totes les seves amistats: «Tothom diu que és molt simpàtica i afectuosa...», deia irònicament l’andalusa, deixant clar que ella no compartia la mateixa opinió.

 

Un dels pocs personatges allà presents que semblava caure-li bé va ser Rafa Mora, qui va assegurar haver mantingut una amistat amb ella. Un altre dels col·laboradors, Antonio Moreno, segui la línia de la majoria dels col·laboradors: «Té una mala...». Mila Ximénez, per altra banda, explicava no tenir química amb Malú: «és complicadeta».