Kiko Rivera, a un pas de ser expulsat de 'GH DÚO'

El dj ha demanat ajuda a la seva mare, Isabel Pantoja, per salvar-se de l’eliminació d’aquesta nit

Kiko Rivera demana ajuda a la seva mare
Kiko Rivera demana ajuda a la seva mare | TELECINCO

Aquesta nit es decidirà el concursant que ha d’abandonar definitivament de 'GH DÚO'. Raquel Lozano o Kiko Rivera, un dels dos serà expulsat de la casa de Guadalix de la Sierra. Si bé és cert que Lozano ha sobreviscut a moltes nominacions i s’ha posicionat com una de les cares preferides d’aquesta edició, Kiko Rivera és la primera vegada que es troba en aquesta situació tan vulnerable.

La tensió és evident, i Kiko no ha pogut evitar mostrar-se nerviós en les darreres gales del programa i estar molt preocupat pel que pot succeir aquesta nit.

Un concursant implicat

El fill de la 'tonadillera'ens ha deixat veure la seva faceta més alegre i desperta durant aquesta edició. En comptes d’abandonar com va succeir durant la seva participació a 'GH VIP', el dj està disposat a dur a terme qualsevol cosa per romandre dins la casa.

Kiko Rivera i Irene Rosales a 'GH DÚO'
Kiko Rivera i Irene Rosales a 'GH DÚO' | TELECINCO

 

Tot i participar amb la seva parella Irene Rosales, ambdós s’han relacionat amb els seus companys i han establert forts lligams. Kiko No només ha estat pendent de la seva dona, sinó que ha establert amistats íntimes, com ara amb Carolina Sobe o Antonio Tejado. L’expulsió és tan probable per Raquel com per Kiko, i els percentatges del que pot succeir aquesta nit els ha dut a confessar que «fa olor a plató».

El dj demana el suport de la seva mare

Ahir van fer-se públics els percentatges d’expulsió, els quals estaven al voltant del 49,5% per una banda, i el 50,5% per l’altra, provocant que els nervis dels dos candidats estiguessin pels núvols.

Anabel Pantoja, cosina de Kiko Rivera, ha estat molt activa a favor del fill de la 'tonadillera' i ha expressat el seu suport incondicional a 'Sálvame'. Assegurava que està invertint una quantitat de diners molt gran per evitar que el seu cosí abandoni la casa de Guadalix: «envio 250 missatges al matí i 250 a la nit». Això suposa un total de 500 euros per salvar Kiko de l’eliminació.

Els percentatges estan molt igualats
Els percentatges estan molt igualats | TELECINCO

 

Conscient que la seva mare, Isabel Pantoja, posseeix un gran grup de seguidors, Kiko li va demanar que entrés per telèfon al programa per a sol·licitar als espectadors que el votessin per salvar-se. La seva germana, Isa Pantoja, va recórrer a la mateixa ajuda mentre participava a 'GH VIP', tot i que va acabar sent expulsada més endavant.


Comentaris

envia el comentari