Cara a cara de Alejandra Rubio y Terelu en el canal de mtmad

Terelu reconeix que la seva filla és «antipàtica i impacient»

Les dues han fet un vídeo en el qual confessen els defectes i les virtuts de l’altra

És habitual veure a la filla de Terelu Campos, Alejandra, al seu canal de ‘Mtmad’. En un dels seus darrers vídeos ha volgut sorprendre els seus seguidors amb una convidada molt especial: la seva mare. La idea era que les dues es posessin davant de la càmera per confessar els defectes de l’altra responent a la següent pregunta: Què és el que més et molesta d’ella?. 

Terelu va ser clara i concisa, ja que va dedicar aquestes paraules a Alejandra. «A vegades ets molt antipàtica i impacient, tot ho vols per ahir». Per la seva part, la seva filla va reconèixer tot el que va assegurar la col·laboradora de ‘Sálvame’ i sobre ella va dir que li posa nerviosa quan agafa el mòbil perquè no escolta ningú.

Alejandra admira la seva mare

Però no van parlar només dels seus defectes, ja que després van exposar les seves virtuts. Terelu va destacar que era una molt bona amiga i una excel·lent estudiant. D’altra banda, Alejandra va afirmar que admirava molts aspectes de la seva mare com la seva generositat.

Un altre tema que van posar sobre la taula van ser les seves preferències respecte a la moda. En aquest sentit, les dues Campos van mostrar gustos molt diferents. Un fet que és evident, ja que Terelu sempre acostuma a vestir amb colors llampants i alegres, mentre que Alejandra es decanta normalment pel color negre.

  • També et pot interessar: Terelu Campos, protagonista inesperada de la gala dels Oscars 2019

Es demanen consells de moda

Tot i això, mare i filla van explicar que es demanen consell a l’hora de triar un ‘look’ o un altre però, Alejandra va confessar que en el seu cas no feia massa atenció al que li agradava a la col·laboradora de ‘Sálvame’ i preferia seleccionar l’opció que li agradava més a ella mateixa.

Les dues Campos van ser les protagonistes indiscutibles del vídeo però els espectadors també van poder veure el xicot d’Alejandra que va estar amb elles en tot moment. Sobre ell, Terelu va dir que estava encantada perquè era un noi sa que cuidava molt la seva filla. A més, va reconèixer que era més afectuós que Alejandra.

Alejandra Rubio suele vestir de negro
Alejandra Rubio sol vestir de negre | Catalunyadiari.cat
 
 
  • Notícia relacionada: Terelu Campos, enxampada fumant després de superar el càncer