Primer pla de Malú amb la mirada perduda

El pare de Malú sobre Albert Rivera: «L’aprecio molt»

Pepe de Lucía ha concedit una entrevista a la revista ‘Semana’ on ha elogiat al polític català

Ja fa molts dies que es parla de la suposada relació sentimental entre la cantant Malú i el polític Albert Rivera,  però cap dels dos encara no s’ha pronunciat públicament per confirmar-ho o desmentir-ho. En canvi, qui sí que ha parlat públicament ha estat el pare de la cantant, Pepe de Lucía, que ha explicat el que pensa sobre el líder de Ciutadans i sobre la suposada relació amb la seva filla.

Albert i Pepe ja es coneixien

El cantant va concedir una entrevista a la revista ‘Semana’ on va elogiar al polític com a persona, deixant de banda el tema polític: «Albert Rivera és un ésser humà per a mi entranyable, l’aprecio molt. Jo l’únic que tinc amb ell és un tracte afectuós i res més. Com sigui ell com a polític, jo no hi entro», va assegurar.

La relació del pare de Malú amb el polític no és d’ençà de la suposada relació sentimental entre els joves, sinó que es coneixen de ja fa bastant de temps. «Conec a Albert de fa temps. A ell li agrada molt el flamenc i congeniem». Fins i tot, aquesta relació els ha fet «anar junts al teatre i tot». 

Pepe de Lucía respecta la intimitat de la seva filla

Pepe de Lucía ha aprofitat l’entrevista per deixar clar que vol respectar la intimitat de la seva filla i també la del polític, i per aquest motiu no ha volgut explicar res de la suposada relació entre ells. I és que l’artista sempre s’ha mostrat molt discret quan ha hagut de parlar de la vida de la seva filla durant els 20 anys de carrera professional que porta des que es va fer famosa amb el disc ‘Aprendiz’ amb només 16 anys.

Malú i Albert Rivera
Malú i Albert Rivera | TELECINCO

 

Així doncs, el ‘cantaor’ ha evitat donar informació sobre la relació i segurament li agradaria que fossin ells mateixos els qui confirmessin o no aquest fet. «Doncs jo la veritat és que, sincerament, no hi entro. La meva filla és major d’edat, és molt independent, molt liberal i molt intel·ligent. Sempre ho ha estat», ha explicat el pare orgullós de Malú.

Relació en secret?

L’amistat entre Malú i Albert Rivera ja fa uns anys que dura. Concretament, va ser el desembre de l’any 2016 quan es van conèixer  en un concert de la cantant al Palau Sant Jordi, en el qual Rivera va acudir com a convidat VIP a l’espectacle que l’artista va protagonitzar en el seu Caos Tour.

Els joves estarien junts des del passat Nadal

Tot i això, un any després es van retrobar gràcies a unes reunions que es feien a casa del cantant Pablo López després del programa ‘La Voz’ de Telecinco, en el qual col·laborava la cantant.

Malú quan treballa al programa 'La Voz'
Malú quan treballa al programa 'La Voz' | EUROPA PRESS

 

Albert Rivera va ser convidat a aquestes reunions perquè llavors mantenia una relació amb Beatriz Tajuelo, que era l’encarregada de dirigir la comunicació del cantant de flamenc Miguel Poveda, el qual també era assessor de Manuel Carrasco, íntim amic de Malú. En definitiva, unes trobades casuals que no van anar més enllà, ja que en aquell temps Albert i Beatriz estaven junts.

En canvi, i segons informa la col·laboradora catalana Laura Fa, ha estat aquest passat Nadal quan l’amistat entre ells dos ha anat a més, i la parella hauria decidit donar-se una oportunitat: «Això va més o menys per Nada, Sant Esteve... De fet, ell tenia plans per passar el cap d’any amb uns amics, va anul·lar els seus plans i ningú sap on va passar el cap d’any...» va assegurar la periodista.