Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Jordi Hurtado s’acomiada de José Pinto, exconcursant de ‘¡Boom!’

El presentador de 'Saber y ganar' dedica unes paraules a l'exconcursant, mort repentinament d'un atac de cor

La mort sobtada de José Pinto, exconcursant de l’equip de ‘Los Lobos’ del concurs ‘Boom’, ha deixat perplexos a tots els espectadors. Pinto, a més de participar en el concurs d’Antena 3, havia concursat de forma notable en el programa presentat per Jordi Hurtado, ‘Saber y ganar’, on va romandre 91 programes. Segons explica ‘La Coctelera’, Jordi Hurtado ha parlat sobre la mort de José Pinto: «En una paraula, és una putada».

  • Article relacionat: Mor José Pinto, mític exconcursant de 'Los Lobos' de '¡Boom!' 

Jordi Hurtado rendeix homenatge a José Pinto

El presentador Jordi Hurtado apareixia en un vídeo penjat en el Twitter de ‘La 2’ on declarava les següents paraules: «M’hauria agradat estar parlant de notícies alegres, de premis o de bones audiències, però, com sabeu, ens ha deixat José Pinto. És, en una paraula, una putada», deia el presentador de ‘Televisión Española’ emocionat.

«Ens has fet una putada, José, perquè t’estimem. Has sigut increïble aquí, no només pels teus coneixements, sinó per la teva alegria. Pel seu èxit a ‘Saber y ganar’ i en altres cadenes, la gran família de ‘Saber y ganar’ sempre et recordarà», concloïa Jordi Hurtado. 

Va deixar empremta en altres canals com TVE 2

Abans de deixar la televisió el desembre passat, el concursant José Pinto va protagonitzar en ‘Saber y ganar’ un dels moments més recordats de la seva extensa trajectòria en el concurs. El novembre de 2016 fou injustament expulsat a causa d’un error del programa; després de nombroses queixes per part dels seguidors del concurs, José Pinto fou readmès en el programa i va continuar jugant.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

La cadena Antena 3 ha expressat el seu condol

Una de les primeres a mostrar el condol per la mort de José Pinto ha sigut la cadena ‘Atresmedia Comunicación’, seguida pels periodistes de la cadena, com per exemple Sandra Golpe o Josep Pedrerol. Tanmateix, ‘Pasapalabra’, el rival per excel·lència de ‘Boom’, ha escrit un tuit en el seu compte oficial en homenatge al concursant.