Imatge de Ivonne Reyes

Ivonne Reyes confessa que es va intentar suïcidar quan estava amb Navarro

La presentadora va oferir la seva entrevista més dura i sincera a la revista ‘Lecturas’

Semblava impossible però Ivonne Reyes ha tret a la llum nous detalls sobre la seva relació amb Pepe Navarro. La presentadora va oferir a la revista ‘Lecturas’ una entrevista on explica la seva inestabilitat emocional durant aquella època, la qual li va portar a prendre’s un pot de pastilles amb la intenció de posar fi a la seva vida.

Ara, la veneçolana es troba en un moment millor de la seva vida, ja que podria ser una de les candidates a participar en la pròxima edició del programa ‘Supervivientes. A més, va ser notícia fa pocs dies per superar amb èxit una operació ocular a causa d’un tumor que li van detectar en aquesta zona.

Els inicis de la seva relació

Però els seus records sobre l’època que va estar amb Pepe Navarro encara són molt dolents. Els dos es van conèixer treballant a l’espai ‘El juego de la oca’ i després van tornar a coincidir a ‘Esta noche cruzamos el Mississippi’, on ell era el presentador i ella una col·laboradora.

La seva relació era un secret per a tothom perquè Navarro estava casat, una situació que Ivonne va viure amb molta ansietat. «Un dia vaig trucar a Pepe i li vaig dir que no podia més, que m’havia pres un pot de pastilles», va dir.

Va avortar en dues ocasions

El patiment de la veneçolana també es va incrementar perquè, segons va explicar, ell la va convèncer per avortar en dues ocasions, tot i que aquesta pràctica anava en contra de la seva ideologia religiosa. «Per a mi, va ser un cop molt fort». Per aquest motiu, quan es va quedar embarassada per tercer cop, va optar per no dir res a Navarro fins que es va complir el quart mes, ja que arribats a aquest punt l’avortament ja no és viable.

Segons va afirmar, va prendre aquesta decisió perquè veia que era la seva única sortida al patiment que sofria al costat del presentador. De fet, la veneçolana va recordar que es deia a ella mateixa aquestes paraules. «O tinc aquest fill o no surto mai d’aquí».